074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

UAZ Bukhanka camper

UAZ Bukhanka Camper

Als je deze camper voorbij ziet komen dan moet je gewoon gaan glimlachen. Kan niet anders, want man oh man wat issie gaaf! Nog eventjes doorbijten in deze pittige tijd van thuisblijven en geen vakanties plannen, maar zodra het weer kan gaat deze jongen voorop!

De 4×4 Uaz Bukhanka is sinds kort te verkrijgen in Nederland en was gelijk al een groot succes. De bus bestaat al sinds de 50’en het model is vrijwel ongewijzigd gebleven. En terecht, verandering is niet altijd een verbetering! Wat wel veranderd is, is de motor. Tussen de voorstoelen ligt een zuinige E6 benzine motor. En dat alleen maakt deze camper al bijna uniek want campers in benzine uitvoering zijn best zeldzaam.

Dormobile in Engeland heeft het dak voor de bus ontwikkeld in hun alom bekende ‘broodjes stijl’ die ze ook toepassen op de VW T1, VW T2 en op de Landrover Defender. Door de grote dakramen geeft dit dak een fantastische lichtinval en meer dan voldoende staruimte. Het interieur is volledig in stijl van de bus gekozen. De geblokte tegelvloer, de oldskool bandafwerking en handgreepjes sluiten naadloos aan bij de uitstraling van deze camper.

De camper is niet alleen een plaatje, maar ook nuttig ingebouwd met een zeer breed en lang bed, een complete keuken met vernuftig kook toestel en spoelbakje in één, volop kastruimte, rondom verlichting en een stevige partij elektra aan boord met een 200 amp AGM accu.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest