074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Roadtrip Ready

Peugeot Boxer L4H2

Na een fantastische roadtrip in Amerika met een gehuurde camper werd de wens voor een eigen camper alleen nog maar groter.
Deze splinternieuwe Peugeot Boxer is er helemaal klaar voor om Europa te verkennen.

De eigenaar had een prachtcamper gezien tussen de CustomCamper collectie die hij wel zag zitten qua indeling, maar ook qua look and feel.
Met toch nog een paar persoonlijke kenmerken is ook zijn huis op wielen weer super uniek en one-of-a kind.
De toevoeging van het Rosemary Green haal het buitengevoel naar binnen en geeft een warme uitstraling in combinatie met het zacht wit en massief eiken. Door te kiezen voor 3 lichtpunten op het dak en 4 extra ramen is de camper ook bij somber weer een heerlijke plek om in te vertoeven.

Het bed is bijzonder riant bed op 160×197 cm met een extra verende lattenbodem. Er is volop kastruimte (ook onder het bed), een grote toiletruimte met genoeg storage voor jassen, handdoeken, schoenen en bedenk het maar.
De keuken is compleet uitgerust met o.a. een grote koelkast, ruim gasfornuis en spoelbak en volop werkruimte. De kratjes zijn niet alleen handig, maar geven gelijk een huiselijke touch.
Extra ventilatie is er door middel van de Maxfann en verwarming wordt geregeld door een comfortabele diesel stand kachel.
Meer dan voldoende accu capaciteit, water en gas aan boord spreken voor zich.

De camper mag 2 personen extra meenemen op de RDW erkende zit met gordels. De combinatie met draaistoelen maken het een heerlijke zitplek voor 4 en het extra klaptafeltje aan de keuken kan tevens dienen als ‘laptop plekje’.

Deze camper is Roadtrip Ready!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest