074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Meer leuks!

 

Meer leuks!

Het is tijd voor meer leuks bij CustomCamp!

Afgelopen jaar zijn we verzeild geraakt in een zeer vervelende kwestie met de Belastingdienst over het camper tarief wat opeens niet meer verleend werd op de Nissan NV200 campers. Een deel van onze klanten is hierdoor gedupeerd.
Uiteraard laten wij ze niet in de steek en gaan we met hen de strijd aan voor een goede afloop.

Helaas hebben we het afgelopen jaar ook de nodige zieken gehad binnen het bedrijf waardoor projecten soms uitliepen of waardoor andere medewerkers extra belast werden. Kortom, het was wel een beetje afzien, maar dat was toen en dit is nu!

En nu gaan we er weer een tof jaar van maken en we weten na 8 jaar nu hoe dat moet met een fijn team van mensen en super gave projecten in de agenda. Zo bouwen we op dit moment aan een voormalig schoolbus uit de VS en een gave MB Sprinter die als huis op wielen gaat dienen. Binnenkort komt er een voormalig MB brandweerwagen en een toffe MB Vario. En het verhoogde dak is weer helemaal terug van weggeweest! Maar liefst 4 toekomstige campers gaan we gelijk een halve meter de lucht in gooien.

En tot slot geheel nieuw voor ons; de Uaz Bukhanka die we als alles volgens planning loopt gaan onthulling op de CamperExpo in Houten (maart 2020).

We staan te trappelen om met deze en nog veel anderen aan de slag te mogen! Onze planning tot de zomer loopt aardig vol, dus aarzel niet en informeer gauw wat voor jou de mogelijkheden zijn!

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest