074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Couleurs des fleurs

Peugeot Boxer L4H2

Als je deze camper bekijkt, dan kan je concluderen dat dit alleen maar van een heel leuk persoon kan zijn. En er mag ook een hond mee. Nog veel leuker dus!
De basis moest rustig blijven, dan kon ze zelf nog wat ‘leuks en geks’ toevoegen. Kekke kussens en gehaakte stoelhoezen bijvoorbeeld…

Bij slecht weer zal het allerminst een straf zijn om hier binnen te zitten. Boekje lezen op de voorstoelen, languit op de bank hangen, chillen op het bed en filmpje kijken of lekker je potje koken achter het riante aanrechtblad.
De koelkast op ooghoogte met eronder het toilet is een mooie functionele opstelling die ruimte bespaart. Het bed is 140 bij 197 en eronder is van binnen af extra bergruimte gerealiseerd. Het ronde raampje zorgt voor een mooie lichtinval en flinke dosis sfeer. Ook de overige extra ramen en dakluiken met horren zijn mooie lichtbronnen.

Door de warme gloed van het houtwerk, de koperen details en het geel op de bank schijnt eigenlijk altijd de zon.

Naast al het moois beschikt deze camper ook over een standkachel, grote accu, zonnepaneel, riante watervoorziening, boiler, buitendouche, gasvoorziening en andere handige snufjes voor off grid kamperen.
Laat het voorjaar maar komen!

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

7 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest