074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp team

CustomCamp team

CustomCamp team

 

Het CustomCamp team bestaat op dit moment uit 8 krachten en honden duo Sjaak en Babs.


 

Bjorn Veldboer

(eigenaar / kampeerauto bouwer)

Bjorn heeft een opleiding scheepsbetimmering gevolgd en nadien ruim 6 jaar ervaring opgedaan in de jachtbouw. In 2001 ontdekte hij de wereld van de camperbouw. De camperbouw kon wel een nieuwe impuls gebruiken vond Bjorn. En zo vaart hij sinds januari 2012 zijn eigen koers als eigenaar van CustomCamp.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Evelyn Veldboer – Wolters

(eigenaar / PR en klantenwerving)

Evelyn heeft een o.a. een Schoevers HBO opleiding gevolgd en is werkzaam geweest als, intercedent, managementassistent en PR en Communicatie medewerker bij Sensoor Oost Nederland wat ze als leukste job heeft ervaren. Ze wilde nooit ‘verkoper’ zijn, maar als grootste fan van CustomCamp gaat dat vanzelf.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Renée Soudant

(office manager/commercieel medewerker)

Renée heeft hart voor haar vak, als office-manager staat ze graag klaar voor iedereen en ondersteunt daar waar mogelijk is. Na de opleiding directiesecretaresse heeft zij voor verschillende bedrijven in verschillende branches gewerkt. Sinds 1 september 2018 is zij werkzaam voor CustomCamp als office-manager en commercieel medewerker.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sjors Lausberg

(kampeerauto bouwer/kunstenaar)

De Benjamin van het team, maar zeker niet de minste! Sjors wist ons niet te imponeren met een lang CV aan houtbewerking, maar met een arsenaal aan zeer indrukwekkende kunstwerken waaruit bleek dat deze jongen niet alleen een goed stel handen en hersens heeft, maar ook ‘out of the box’ kan denken. En laten we daar nou heel blij van worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jan Kuiper

(kampeerauto bouwer)

Na zeer lange, trouwe staat van dienst bij zijn vorige werkgever zocht Jan een nieuwe uitdaging. Gelukkig maar voor ons! Jan heeft een gedegen achtergrond als interieurbouwer en ambachtelijk meubelmaker. Sinds maart 2013 versterkt Jan ons team met een grote mate van gedrevenheid en inzet! Hopelijk tot zijn pensioen!


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Erick Hennink

(allround medewerker)

Erick is het voorbeeld van iemand die dat durft te doen wat hij leuk vindt! Na een lange periode als P&O medewerker besloot Erick het helemaal over een ander boeg te gooien. Dat doen waar zijn hart ligt. Met de handen werken! En dat kan hij! Met zijn positieve instelling, enthousiasme en grote mate van gedrevenheid is Erick een geliefd medewerker en collega!


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Niek Mistrate Haarhuis

(allround medewerker)

Na een loopbaantraject en proefperiode wist Niek het zeker, hij wil bij CustomCamp blijven! En daar zijn we erg blij mee! Niek is een gewaardeerde collega met 2 rechterhanden, is een ervaren timmerman en beschikt over het nodige vakmanschap waardoor hij breed inzetbaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Satiye Dönmez

(Naaister/Coupeuse)

Tien jaar lang gaf zij naailes in Turkije en de laatste jaren heeft zij ook in Nederland haar sporen verdiend in maatwerk naaiwerk en stoffering. Wij zijn er trots op dat wij dankzij de creativiteit en het vakwerk van Satiye ons eigen atelier kunnen runnen, want stoffering en aankleding is minstens zo belangrijk als de camperbouw zelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sjaak en Babs

(gastheer en gastvrouw)

Als waakhonden ooit in dienst gekomen, maar zich op dat vlak nog niet echt bewezen. De rol als gastheer en gastvrouw is hen meer op het lijf geschreven. Sjaak is sinds november 2013 onze trouwe viervoeter, Babs is daar in februari 2016 bijgekomen. Beide kanjers gaan na elke werkdag gezellig mee naar huis.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest