074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Volop in ontwikkeling!

Volop in ontwikkeling!

We zijn inmiddels 1 jaar en 9 maanden op weg en ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Deze maand vieren we de bouw van onze 40e camper en we hebben volop plannen voor de toekomst!

 

Camperverhuur

Om nog meer mensen enthousiast te krijgen voor een CustomCamper hebben we besloten in het seizoen van 2014 1 of 2 CustomCampers te gaan verhuren. Veel mensen zijn bij het zien van een CustomCamper overtuigd dat zij zoiets willen, anderen moeten het eerst zien, voelen, maar ook beleven. Dat kan nu! Het is de bedoeling dat we een tweepersoons camper gaan verhuren en een vier personen uitvoering. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk! Lees hier alvast over de eerste aanzet.

 

Jachtbouw

Door de opleiding scheepsbetimmering en jarenlange ervaring in de jachtbouw van zowel Bjorn als ons medewerker Richard ten Cate hebben wij besloten naast custom made campers ook custom made interieurs te bouwen voor kajuitzeiljachten en sloepen. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie. Lees hier over de eerste stappen en gedachte achter deze bijzondere stap.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest