074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Volledig zelfstandig

Zoals in het laatste blog te lezen was draaien we op volle toeren en de opdrachten lopen inmiddels door tot in oktober. Bjorn en ik zijn samen dit avontuur ingestapt met het idee dat ikzelf mijn baan als PR en communicatiemedewerker bij Sensoor Oost Nederland zeker het eerste jaar nog zou aanhouden. De organisatie, administratie en PR voor CustomCamp zou ik zoveel mogelijk buiten mijn baan om doen en in de avonduren. Maar nu er personeel bij komt en er steeds meer opdrachten binnenstromen is de combinatie van banen, huishouden en gezin niet meer zozeer een uitdaging, maar eerder een beproeving. Daarbij vind ik het ook erg lastig te ervaren dat het gevoel wat je bij je eigen bedrijf hebt toch heel anders is dan voor je werkgever.

Ik heb daarom het besluit genomen om per 1 augustus a.s. definitief te stoppen bij Sensoor. Ik heb er 5 jaar met veel plezier gewerkt, maar ik kies nu helemaal voor ons eigen bedrijf. Mega spannend natuurlijk, want we laten nu echt alle sociale zekerheid los. Maar ja, even stoer gezegd moet je als ondernemer nou eenmaal risico’s nemen. 🙂

Vorige week was mijn laatste week bij Sensoor. Toen afgelopen maandag de wekker ging had ik zo’n vrij en gelukzalig gevoel! Heerlijk! En het is keihard werken bij CustomCamp, soms tot midden in de nacht, maar het voelt niet als werk en dat maakt het grote verschil. CustomCamp is onze gezamenlijke passie waar we met heel veel plezier voor gaan!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest