074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Vakantie 2014

Vakantie 2014

 

25 juli was het zover! Voor het eerst sinds de start van ons bedrijf zouden we de deur dichtgooien. 2 weken maar liefst. We waren er ook wel aan toe. En niet alleen wij, ook de jongens in de werkplaats die zich flink uit de naad hebben gewerkt om alle campers voor de zomer nog op tijd de deur uit te krijgen.

Ik moet bekennen dat ik wat huiverig was van te voren. Vorig jaar waren we na de vakantie namelijk nog meer bekaf dan ervoor, dat moest dit jaar anders.

De mensen die altijd een beetje onzichtbaar zijn in ons bedrijf, zijn onze ouders. Oma’s die oppassen op de kinderen, zorgen dat je eten krijgt als het weer eens laat wordt, of de was doen omdat de stapel wel erg groot wordt.  En de opa’s die minstens zo onmisbaar zijn. Mijn schoonvader die elke zaterdag van de partij is om te helpen in de werkplaats, mijn vader die ervoor zorgt dat elke camper stralend en gepoetst wordt opgeleverd en ook nog eens zorgt voor vrijwel elke foto op onze website.

En hoe bedank je ze daar nou voor? Wat ze doen is eigenlijk onbetaalbaar. Dus wat doe je dan? Dan neem je ze mee op vakantie!

frankrijk1


 

Nee, niet met z’n allen in de Witte Wigwam, maar naar een mooi huisje in Frankrijk. En dan vragen mensen ons:”Is dat wel leuk met je ouders samen”? Ja! Wel met die van ons! Tuurlijk is het spannend als je 2 weken met 8 verschillende mensen op stap bent, maar ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische, onvergetelijke vakantie was! We hebben heerlijk gewandeld, gegeten, gewinkeld, gezwommen en kano gevaren. Die laatste twee hebben voor heel wat hilariteit gezorgd kan ik vertellen! Uit privacy overwegingen zijn (gênante) foto’s weg gelaten. 😉

frankrijk2

 

 

 

We hebben dan wel niet gekampeerd, maar de Witte Wigwam was wel mee! Geweldig dat hij erbij was, lekker veel bergruimte, koelkast aan boord en de kinderen triomfantelijk op de achterbank kijkend naar het prachtige uitzicht…van de t.v. welteverstaan. Ook voor de dagtripjes was het ideaal om hem bij ons te hebben. Je komt wel gauw tot de conclusie dat je met een grote camper lang niet overal komt. Wij hebben de mooiste plekjes gezien en de kleinste paadjes bereden. En de Witte Wigwam is zeker niet klein, maar wel compact genoeg om toch overal te kunnen komen.

frankrijk6

 

Het huis was voorzien van een zwembad en het weer was ons goed gezind waardoor dolle pret een vast gegeven werd.

 

frankrijk7


 

frankrijk3frankrijk5


Een traan en een snik toen de 2 weken voorbij waren, want wat hebben we genoten! Zo erg dat ik amper de behoefte had om mails te checken of voicemails af te luisteren. En dat zegt wat! Maar nu kijken we terug op een fantastisch zomer en zijn we weer volop in bedrijf.

Een mailbox en voicemail box vol laat ons weten dat er we niet meer gemist kunnen worden in camperland. En tja, da’s al vrijwel net zo gaaf als deze vakantie!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

1 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest