074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Ups and downs

Gelukkig Nieuwjaar?

Sinds de start van CustomCamp op 1 januari 2012 waait de wind ons in de zeilen en is het bedrijf flink gegroeid. Dus vol optimisme en vertrouwen zijn we dan ook 2016 ingestapt met een nieuwe locatie erbij en 3 nieuwe medewerkers in dienst. Hoppa! Laat maar komen! Dachten wij…

Maar het nieuwe jaar begon iets anders dan gedacht.

2015-202

 

 

 

 

 


 

Sorry jongens!

De tijd en energie die we moesten steken in de nieuwe locatie hadden we allereerst ietwat onderschat. Laat staan het in goede banen leiden van de werkzaamheden op twee locaties.

Nieuwe mankracht erbij is natuurlijk prachtig, maar moet ingewerkt worden, logisch, maar doe het maar even.

En iedereen wordt een keer ziek, maar in januari werd meer dan de helft van de CustomCamp crew geveld door de griepgolf. En nee, ik heb me niet altijd even netjes of professioneel gedragen in dergelijke momenten van stress en paniek. 🙁 Sorry jongens!

 

Tijd voor tegenslag?

En natuurlijk gaat er wel eens iets mis met een levering of een klus, maar heel even leek het erop alsof we in een domino effect van tegenvallers waren beland. Het moest ook een keer. Vier jaar lang een stijgende lijn, misschien werd het te gemakkelijk.

En dan…Wat doe je dan? Dan heb je plannen gemaakt om in plaats van 3 tot 4 campers per maand op te leveren er 5 tot 6 te maken. Maar dat gebeurt niet! Aan klanten en aanvragen geen gebrek, maar we kregen het gewoon niet klaar. Verkeerd gepland? Onszelf overschat? Wat is er gebeurd en hoe komen we hier uit?

camperverhuur

 

 

 

 

 


 

En wat bezielde ons om in januari ook nog eens een nieuwe Nissan NV200 te kopen? Hadden we niet al genoeg geïnvesteerd in de tweede locatie? De timing had niet slechter kunnen zijn, maar het koopcontract was maanden ervoor al getekend. Slik!

 

Geen cent meer te makken

En dan opeens vraagt Linda me wanneer er weer een factuur verstuurd kan worden in verband met de te betalen salarissen. Jemig! Hadden we die tijd van angstvallig naar ons banksaldo kijken niet een beetje achter ons gelaten?

Slapeloze nachten! Straks gaan we nog kapot aan ons eigen succes? Hoe idioot zou dat zijn? Meer dan genoeg campers in spé in de werkplaats en een volle planning tot juni, maar geen rooie cent te makken!

 

Dankzij de CustomCamp crew

Maar gelukkig zijn Bjorn en ik niet alleen. Ondanks dat we in deze tijden van stress en crisis vast niet altijd even leuke werkgevers zijn, zijn we dankbaar dat de CustomCamp medewerkers trouw blijven, zich inzetten en waar nodig een extra tandje bij draaien.

En daarom kunnen we nu, 2 maanden na de start van het nieuwe jaar, alsnog een reeks campers en bedrijfswagens opleveren.  En dat op een manier zoals mensen dat van ons mogen verwachten. Met 100% kwaliteit en vakmanschap. Niets minder, want dat is geen optie.

labradoodle

 

 

 

 

 

 

 


Goede vooruitzichten

En vandaag lijkt het tij weer een beetje te keren, lijken donkere wolken over te trekken en zijn we weer de nodige lessen wijzer geworden.

Met de komst van ons nieuwe gezinslid en dus ook CustomCamp crew member is er weer nieuw leven in de brouwerij. Het is zo ellendig als Bjorn elke avond tot laat moet doorwerken en als ik de stress van zijn gezicht af lees. Hem weer te zien geniete en  lachen door het malle, zorgeloze gedrag van Babs en Sjaak is een verademing.

 

Back on track!

Ik heb zojuist 4 projecten toegevoegd aan de lijst met afgeronde opdrachten en dat voelt goed! De eerstvolgende wordt volgende week alweer opgeleverd en we lopen daarna weer op schema!

Uitrusten is er nog niet bij, maar we zijn positief gestemd en verheugen ons op een prachtig voorjaar en een heerlijke zomer met natuurlijk heel veel mooie CustomCampers en blije gezichten.

camper te huur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest