074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Uitbreiding CustomCamp

 

Volgens mij heb ik al een paar keer geroepen:”We willen niet groot worden!”. En nog steeds denk ik niet in de voetsporen te treden van Steve Jobs, maar ook CustomCamp groeit. En dan moet je keuzes maken. Willen we dat? En zo ja, hoe?


 

camper laten bouwen

De stap naar toch die uitbreiding komt natuurlijk niet zomaar. Al ruim een jaar kampen we met ruimtegebrek. Ons pand leent zich voor maximaal 4 (niet al te grote) bussen en biedt wat ruimte voor opslag, maar het is passen en meten. En met de huidige stroom offerte aanvragen, een planning die al volloopt in mei 2016 is het moment gekomen dat we ‘nee’ moeten verkopen. En dat is jammer. Zeker als het een paar keer per maand het geval is. En dat terwijl je weet dat wij zo’n geweldige camper hadden kunnen maken voor betreffende mensen! Als we maar wat meer ruimte hadden gehad, wat meer tijd en wat meer handen.

Normaal gesproken blader ik door de offerte map en informeer ik nog eens of mensen nog interesse hebben, iets wat al maanden niet meer gebeurt. Stel je voor dat ze toch voor ons kiezen! Wanneer moeten we ze dan nog inplannen? En als er weer enthousiastelingen de plas voor ons bedrijf op komen rijden is het toch ook niet de bedoeling dat ik weer onder mijn bureau duik omdat we gewoon niet meer werk aan kunnen. Klinkt niet logisch en zo moet het wat ons betreft ook niet gaan!

 


 

Dus…

Vanaf 4 januari 2016 openen wij de deuren van onze extra locatie aan de Robijnstraat 6b in Hengelo! Met het openen van die locatie komen er ook 2,5 fulltimers bij die ons team gaan versterken! De eerste naam is al bekend!

Gerrit Wenneker heeft zichzelf al onvergetelijk gemaakt op de Camperbeurs in Hardenberg in september 2015. Daar stonden hij en zijn vrouw Linda vrijwillig met hun eigen CustomCamper op onze stand.  Gerrit’s oprechte eerlijkheid en enthousiasme werkten zeer aanstekelijk, waardoor we Gerrit en Linda graag nog eens weer meenemen naar een beurs!
Maar Gerrit zal op de nieuwe locatie ook als algemeen medewerker werkzaam zijn en zich onder andere bekommeren over zaken als voorraadbeheer, logistieke taken, isolatiewerkzaamheden en aanverwante taken. Binnenkort meer over Gerrit en uiteraard een foto!

Voor de functie van camperbouwer zijn reeds 2 kandidaten geselecteerd waar we op korte termijn ook graag meer over vertellen.

Binnen ons huidige team zullen 2 medewerkers wat meer uren gaan werken en dat bij elkaar opgeteld moet ervoor zorgen dat wij op korte termijn in plaats van 3,5 camper per maand minimaal 5 campers per maand gaan bouwen! Blijft als een paal boven water staan dat de kwantiteit altijd minder belangrijk zal blijven dan de kwaliteit!

customcamp

 

 

 

 

 

 


 

“Waarom niet gelijk een ander groot pand?”, is de vraag die we krijgen. Ten eerste zijn we verknocht aan ons plekje aan de Van Lennepstraat 38 in Hengelo, ten tweede hebben we geen enkele garantie dat deze enorme stroom van klanten blijvend is. Misschien dat we komend jaar gebakken zitten, maar wie zegt dat dat zo blijft? We durven nu best wat risico’s te nemen, maar gelijk naar een groot pand betekent ook, gelijk ‘grote’ verplichtingen terwijl we nu de ruimte houden om weer terug te gaan naar hoe het was, mocht dat nodig zijn.

Ideaal is het niet, pendelen tussen 2 plekken (gelukkig dicht bij elkaar) en al het gereedschap moet natuurlijk in meervoud, maar op dit moment voor ons de juiste keuze.

DSC_0656

 

 

 

 

 

 


Uiteraard kost het tijd om de nieuwe mankracht in te werken en klaar te stomen voor onze hoge kwaliteitseisen. Als alles volgens plan loopt dan gaan we vanaf eind februari/maart extra inplannen of de planning wat opschuiven waardoor er weer meer klussen bij kunnen. Misschien moet ik de offerte map zelfs weer doorploeteren…

Precies vier jaar geleden waren we razend druk met de start van ons bedrijf, nu lijkt het of we weer opnieuw zijn begonnen. Zelfde vraagstukken, weer die spanning, risico’s, angst en idealen etc.. Alleen dit keer met iets meer ondernemerservaring…

Wij verheugen ons enorm op 2016 en alles wat er op ons pad zal komen!

CustomCamp

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

15 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest