074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Te veel keuze?

Te veel keuze?

Het kan natuurlijk enorm verwarrend zijn, te veel keuze. Honderden verschillende telefoonabonnementen, internetaanbieders, energieleveranciers, maar ook dingen als boter, tandpasta of shampoo. Wat moet je kiezen? Het is zeker niet altijd een voordeel, maar bij ons is het anders, bij het maken van een custom made camper is die keuze gewoon fantastisch!

Wij roepen altijd van de daken dat bij ons op campergebied vrijwel alles mogelijk is. Niets is standaard en de mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan proberen het te realiseren. Custom made campers, that is what we do!

Alles aan de kant

Als mensen langskomen en informatie wensen dan ontruim ik al gauw de grote picknicktafel en een deel van de vloer en stal van alles uit. Zo’n 50 houtsoorten, honderden soorten HPL kleuren, stoffen voor de wanden, honderd soorten en kleuren kunstleer, stoffenstalen voor de banken, soorten lampjes, soorten kooktoestellen, deurknopjes, kraantjes, design vinyl voor de vloer of houten delen, bedenk het maar!

Klamme handjes

Ikzelf ben er dol op en baan mij al gauw een weg tussen al die keuze en ga op zoek naar dat wat ik mooi vind. Maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Soms zie ik al verschrikte gezichten als alleen nog maar de houtsoort gekozen moet worden. Als er dan toch een keuze gemaakt is en ik werp 50 kleuren HPL op tafel voor het aanrechtblad dan kunnen de handjes nog wel eens klam worden.

Een 2e huisje

We hebben wel eens meegemaakt dat iemand na intensief mailcontact zijn bus kwam brengen en ik zei:”We zullen nog wel de kleuren moeten bepalen”, waarop hij zei:”Owh, moet dat? Doe maar wat, grijs ofzo”, haha! En de één weet precies wat hij of zij wil en kan binnen 30 minuten alles beslissen en de ander zit na uren nog te twijfelen. Ook dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Het is net of je een 2e huisje gaat bouwen.

Super gaaf gewoon!

Ik probeer me nu van te voren steeds wat beter voor te bereiden en alvast te vragen wat iemand leuk vindt qua stijl, kleuren, wat voor een type het is, zodat ik voor de inbouwbespreking een paar ‘scenario’s’ kan klaarleggen en oneindig veel mogelijkheden voor je camper niet afschrikken, maar gewoon geweldig gaaf zijn!

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest