074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Stof, stof, stof!

Stof, stof, stof!

 

De Robland cirkelzaag draait op volle toeren, twee decoupeerzagen worden gelijkertijd gebruikt en ondertussen staat er iemand achter de schuurmachine. Ik stap de werkplaats in en mijn glanzende zwarte laarzen zijn binnen luttele seconden voorzien van een dof laagje stof.

mannen customcamp

 

 

 

 

 

 

 

Amper een jaar geleden was ik bang dat we door gebrek aan opdrachten de werkplaats (die er toen onberispelijk uit zag!) keer op keer zouden aanvegen en ik dagelijks de ramen zou lappen. Op dit moment vraag ik me af of dat ooit nog gaat gebeuren! Ik hou van orde, structuur, alles netjes op de rij. En niet alleen voor mezelf, maar ook voor de klanten! Die willen toch ook dat hun camper to be  in een nette, schone werkplaats staat. Maar als iedereen nu volop aan het werk is en er komt een klant de werkplaats in dan overweeg ik soms ernstig hem eerst te vragen of hij last heeft van astma.

Sinds 1 maart jl. hebben we ons team weer versterkt met extra mankracht. Jan Kuiper is een gedreven man met veel ervaring en wil nu graag een switch maken van ambachtelijk meubelmaker naar ambachtelijk camperbouwer en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Maar met dat enthousiasme van Jan komt er nog meer stof!

Gisteren zei ik tegen een klant:”Excuses voor al het stof, uw camper wordt straks van binnen en buiten volledig gereinigd en keurig netjes opgeleverd hoor!”, waarop hij zei:”Je moet je niet zo druk maken. Dat kun je beter doen als hier geen stof en zaagsel meer ligt”. Tja…misschien heeft hij wel gelijk. Desondanks neem ik toch de stofzuiger ter hand, ook als is het voor even, vandaag wordt er geveegd en gestofzuigd! 🙂

DSC_0334

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

7 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest