074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Stapje terug

Stapje terug

Vandaag werd ik gebeld door een klant:”Ik zie dat u in januari dit jaar een 2e locatie heeft geopend en dat die nu alweer te huur staat. Dat is OF heel goed, omdat ook deze ruimte te klein is geworden, of heel slecht”.

Hierbij een korte versie van 9 maanden 2 locaties runnen…

We zijn sinds de start van het bedrijf, nu 5 jaar geleden, van 2 mensen gegroeid naar een team van 12 mensen. In januari van dit jaar hebben we de dus de deuren geopend van onze 2e locatie. En dat was natuurlijk niet zomaar. De vraag was enorm en in september zaten we al vol tot april en NEE verkopen werd al bijna gewoon. Dus een 2e pand en nog meer mankracht. Dat was kort gezegd geen goed plan. En dan bedoel ik met name dat 2e pand. Nou zijn er genoeg mensen die dat natuurlijk allang wisten, maar ik ben getrouwd met een idealist, een streber, iemand die kansen ziet en ze altijd zal grijpen.

dsc_8147

 

 

 

 

 

 


 

Ik ga graag met hem mee, zonder Bjorn was er ook geen CustomCamp. Maar deze stap naar groei vond ik op voorhand al eng en ook een risico om vanuit 2 plekken te werken. En het werkt dus ook niet. Maar ook Bjorn schaamt zich niet om toe te geven dat er fouten gemaakt moeten worden om weer te leren en een stap verder te komen.

Aan de vraag lag het niet, genoeg campers in de planning. Aan de uitvoering zou het ook niet hebben gelegen, genoeg kundige mensen in de werkplaats. Maar Bjorn en ik zijn controlfreaks en daarbij denk ik dat vrijwel geen enkel bedrijf zo’n bewerkelijk en gevoelig product maakt met zo’n emotionele lading als wij. Alles, maar dan ook alles is custom made en dus is er altijd iets om over te praten of beslissingen over te nemen.

peugeot Expert camper

dsc_8121


En nu? Ons mooie pand aan de Robijnstraat 6b te Hengelo komt per direct weer in de verhuur.

Dat betekent voor CustomCamp de komende tijd weer uitsluitend concentratie op de kwaliteit en niet op de kwantiteit (neemt niet weg dat we apetrots zijn op al 160 CustomCampers in 5 jaar tijd 🙂 ). En wat we vorig jaar niet wilden, moeten we nu doen. We zullen NEE moeten verkopen.

We bestaan nu 5 jaar, groei is nog zeker niet uitgesloten! We moeten nog lang genoeg tot ons pensioen, maar nu even een stapje terug.

Informatie over het pand aan de Robijnstraat 6b te Hengelo vind je hier.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest