074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Soms zit het extra mee!

De afgelopen tijd krijgen wij steeds meer te maken met elektravoorzieningen in kampeerauto’s. Nou kan Bjorn natuurlijk prima elektra aanleggen in een kampeerauto, maar soms hebben mensen een heel specifieke wens en moet Bjorn er echt induiken om dit uit te zoeken. Of mensen met een camper die graag een aanpassing willen aan de bestaande elektra, dat kan soms best lastig zijn. Oude auto’s (oldtimers) zijn ook erg in trek en Bjorn kreeg het laatst wel een beetje benauwd dat hij steeds meer tijd kwijt is aan zaken waar hij eigenlijk onvoldoende bekend mee is om efficiënt te kunnen werken.

Vorige week hadden we voor het eerst een auto met gordijn airbags die we moesten demonteren voor een hefdak, maar dat kan niet zomaar, je wilt immers niet dat de auto een airbag storing krijgt en dat de voorste airbags hun functie ook verliezen. Nou waren we al ontzettend druk en dit dilemma kwam dan ook helemaal niet gelegen, maar we moesten het uiteraard wel oplossen. Ik had al wel wat telefoontjes gepleegd en informatie ingewonnen hoe dit aan te pakken, maar ik kwam nog niet veel verder.

En toen kwam Marco aangefietst…op dat moment nog een volslagen vreemde. Hij had iemand op ons bedrijf getipt en was benieuwd of die klant ook daadwerkelijk was langs geweest. We raakten aan de praat en Marco zag al gauw het airbagprobleem en dook er op! “Volgens mij kan ik dat wel oplossen. Zal ik dat morgen even voor je doen?”. Marco werkt momenteel als technisch adviseur bij een van onze leveranciers en we zagen gelijk dat hij wist waar hij over praatte. Mijn nekharen gaan overeind staan als ik woorden hoor als ‘airbag storing, softwareproblemen of kortsluiting’, maar Marco smult ervan! Ondertussen zijn we een week verder en heeft Marco niet alleen het airbagprobleem opgelost, maar ook andere dingen en hij is hartstikke handig! Voor de grap zei ik dan ook:”Zoek je nog een baan?” en daar had hij eigenlijk wel oren naar! Jaaahh!!

Over een paar weken komt hij officieel in dienst en nu helpt hij alvast waar hij kan. Puur omdat hij het leuk vindt! Hoe gaaf is dat? Dat mijn ergernis de hobby kan zijn van een ander. Elektra!! 🙂 We zijn ontzettend blij dat we deze handige techneut is ons team mogen verwelkomen!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest