074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Qredits

Qredits en CustomCamp

Deze maand is het precies een jaar geleden dat we ons bedrijf hebben ingeschreven bij de KvK. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Een eigen bedrijf, voor Bjorn vrijwel een kinderdroom. Een droom die verwezenlijkt moest worden, maar hoe doe je dat met € 2,50 op de bank. Gewapend met een goed onderbouwd ondernemersplan en een zorgvuldig opgesteld financieel plan klopten we aan bij de bank. Dit moesten we gauw ‘eventjes’ regelen, dat konden we verder. En wie kon dit nou weigeren? Hier wil toch elke bank in investeren? Nou…niet dus.

Ondernemersplan in papierversnipperaar

In veel gevallen belandde ons prachtige ingebonden plan linea recta bij het oud papier. In een minder ernstig geval belden ze na 2 maanden op om te zeggen dat we maar een suikeroompje moesten zoeken en in het beste geval kregen we een toezegging voor de helft van de financieringsaanvraag. En daar moesten we onze handjes mee dichtknijpen.

Persoonlijke aandacht

En toen kwam Qredits in beeld. Hun kredietlimiet voor starters stond op € 35.000,– euro. Dit was voor ons te laag waardoor we Qredits nog niet benaderd hadden. Maar toen hoorden we van onze accountant dat Qredits de kredietlimiet verhoogd had naar € 50.000,–. Dat werd interessant!

Onze grootste teleurstelling bij de banken was het gebrek aan persoonlijke aandacht. De deur werd al dichtgeslagen voordat ze uberhaupt de ondernemer achter het plan hadden ontmoet. Dat is toch vreemd? Het plan werd in veel gevallen niet eens gelezen! Gelukkig wel bij Qredits. We werden gebeld en in een telefoongesprek van c.a. 15 minuten kregen we een aantal kritische vragen om de oren, maar de eerste stap was gezet. En toen kwam er een heel belangrijk moment. Een persoonlijke ontmoeting. We kregen de kans om onze passie te delen. En het is geen hobby, het is serious business met kansen voor het oprapen. En na nog een boeiend vragenvuur in een persoonlijk gesprek kregen we een paar weken later het verlossende telefoontje; jullie aanvraag is goed gekeurd. WAAAT?

Opnieuw focussen

En dan realiseer je je pas dat het geld bijna het doel is geworden. Dat was niet de bedoeling. Dus nadat de kogel eenmaal door de kerk was konden we weer verder met waar we goed in zijn. Campers bouwen. Van kleine bus tot grote vrachtwagen, volledig op wens van de klant. Dat is wat we gaan doen!

Coach

Op zeer korte termijn stond het geld al op onze rekening, we konden gelijk stappen ondernemen. Ook kregen we een coach toegewezen. Om eerlijk te zijn hadden we eerst wel zoiets van:”Hebben wij zin in zo’n bemoeial?”, maar zo is het absoluut niet. De coach vraagt nadrukkelijk waar jij als bedrijf behoefte aan hebt. En dan moet je gewoon gebruik maken van al die kennis en ervaring die jezelf nog niet hebt. Onze coach is een klankbord, een achterban waar we nog elke dag dankbaar gebruik van maken!

Opname in regeerakkoord

Ook in de regering zien ze het succes van Qredits. Er zijn nu voornemens om de kredietlimiet te verhogen van € 50.000,– naar € 150,000,–. Wat ons betreft een fantastisch initiatief wat veel starters op weg kan helpen!
N.a.v. dit regeerakkoord is Qredits o.a. in het nieuws gekomen bij RTV Oost waar wij als ondernemer onze ervaringen mochten delen! Klik hier voor de uitzending.

Qredits, Makro en CustomCamp

Na de tv uitzending werden we de volgende dag gebeld door Qredits. Ze vonden het erg leuk om zulke enthousiaste ondernemers te zien en stelden de vraag of wij mee wilden werken aan een interview van Makro. Makro verkoopt producten, maar wil ook meer diensten aanbieden aan haar klanten. Ook willen zij ondernemers graag wijzen op nuttige tips and tricks. Sinds kort heeft Makro dan ook een extra folder/krant waar zij interessante zaken voor ondernemers centraal stellen. In de laatste edie is Qredits al onder de aandacht gebracht, maar in de volgende editie willen ze dit herhalen, maar dan met een ondernemer aan het woord. CustomCamp in dit geval. Onwijs leuk natuurlijk! Dus zijn wij vandaag geinterviewd door Makro en wordt onze naam in maar liefst 1 miljoen oplages genoemd. Wauw!!

We hebben ons bedrijf en het gaat super goed! Wat hadden we gedaan zonder Qredits? Ik heb geen idee. Maar dankzij Qredits, heeel hard werken èn genieten leven we onze droom!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest