074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Op volle toeren!

Ongelooflijk, wat zijn we druk! Op sommige momenten hebben we zelfs vier kampeerauto’s tegelijk in de werkplaats staan! Gelukkig draait Richard inmiddels op volle toeren mee! Maar ook met extra handen gaat de deur niet dicht om 17.30 uur. De auto’s moeten af. En niet zomaar af. Perfect af, gemaakt met kwaliteit en vakmanschap, daar staan we immers voor.

Mensen willen op vakantie, op reis en wat is er nou mooier dan ze weg te sturen met hun eigen custom made camper! Straks als iedereen op vakantie is liggen wij waarschijnlijk voor pampus in de werkplaats. 🙂  Nee, we klagen niet hoor, integendeel. We zijn onwijs blij en trots dat mensen ons het vertrouwen geven om met hun auto aan de slag te mogen gaan. Sinds de start hebben we al heel wat klussen geklaard, waarvan 6 mooie inbouwprojecten. Tot oktober verwachten we hier nog minstens 5 inbouwprojecten bij met daarnaast de kleinere klussen en onderhoudswerkzaamheden.

Soms knijpen we elkaar wel eens. We hebben de stap gewaagd en het loopt! We worden meer en meer gevonden en het loopt gewoon! Zelfs uit België hebben we al aanvragen gehad. Het joelen en juichen bij elke aanvraag is inmiddels vaste prik geworden! Elke klant is weer bijzonder.

Misschien hoort het bij het ondernemerschap, maar ondanks de hoeveelheid opdrachten blijf je ‘onrustig’. Hoe gaat het na de zomer, is er dan nog genoeg werk voor 2 man? Doen we wel hard genoeg ons best, kunnen we niet nog een tandje bijdraaien? Maar goed, dat houdt ons waarschijnlijk ook bij de les! Afwachten en achterover zitten behoort sowieso niet tot de mogelijkheden.

Dat laten we over aan onze klanten. 🙂

Kampeergenot

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest