074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Op de camperbeurs

Al kort na de opening werden we benaderd om als standhouder op de Camperexpo in Houten aanwezig te zijn op 23, 24 en 25 maart. Als starter ben je natuurlijk altijd in voor meer naamsbekendheid, maar als camperbouwer naar een camperbeurs zonder camper, moesten we dat wel doen? Ja, dat moesten we maar gewoon doen! Je moet toch ergens beginnen. We besloten de kleinste stand te huren (meer geld hadden we ook niet 🙂 ) met een eenvoudige praattafel en onze eigen bank, stoel en rekje voor wat folders.

Donderdag 22 maart, voorafgaande aan de beurs mochten we de stand opbouwen. Tja, wat heet opbouwen, onze bank neerzetten en bloemetjes op de praattafel zetten terwijl onze beurscollega’s campers van zo’n 10 meter lang de hal inrolden. We stonden natuurlijk uitgerekend tegenover een stand met campers zo groot als ons appartement. Maar goed, we lieten ons natuurlijk niet uit het veld slaan en hingen vol trots een poster op. En dan sta je daar. De beurs wordt geopend en het eerste uur loopt iedereen voorbij je stand zonder op of om te kijken. En nu? Wat doe je dan? De mensen tekkelen? Ze aanhouden? En ja hoor, dat werkte! Door de grootte van onze stand en het gebrek aan een auto dachten de mensen dat we verzekeringen verkochten of dat we verkopers waren van de grote jongens aan de overkant, zoiets, maar eenmaal aan de praat bleek dat veel mensen precies op zoek waren naar wat wij maken! En dat is natuurlijk super gaaf. Je bent na zo’n dag bekaf, maar ook zo blij en voldaan als je iemand enthousiast hebt weten te maken.

Uiteraard stonden er ook collega bouwers op de beurs. En ik moet bekennen dat ik daar even wat onzeker van werd toen zij voor een inbouw een lagere prijs vroegen dan wij. Gelukkig heeft Bjorn daar geen last van. Met z’n timmermansoog ziet hij gelijk waar CustomCamp zich onderscheidt. Wij staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap tegen een goede prijs! En daar zijn we eigenlijk hartstikke trots op 🙂

Na 3 intensieve dagen waren we zondagavond weer thuis bij onze kinderen die zich tijdens onze afwezigheid gelukkig kostelijk vermaakt hebben bij opa en oma.

En nu gauw aanmelden voor de volgende beurs en dan staan we er met onze eigen droomcamper!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest