074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Onze eigen kampeerauto?

Hoe gaaf zou het zijn als we onze eigen kampeerauto kunnen bouwen. Zelf zijn we dol op busjes met een slaap-hefdak. Hoog en droog op het dak van je bus, het doek van de raampjes weggeritst, kijkend naar de zonsondergang. Ik zie het helemaal voor  me. Maar goed, als startende ondernemers is dit niet het moment om weg te dromen over vakantie vieren. Daarbij hebben we ook nog geen kampeerauto. Maar als we nou eens een kampeerauto gaan bouwen voor de verkoop…

Voorlopig hebben we het nog flink druk met inbouwprojecten voor de zomervakantie, maar hoe gaat het na de zomer? Dat is nu nog best lastig in te schatten. Dus als we tegen die tijd nou eens onze eigen kampeerauto gaan bouwen? En het mooiste zou natuurlijk zijn dat we er dan zelf ook nog een keer mee weg kunnen, al is het voor een weekend :-).

Ikzelf heb een zwak voor oldtimers. Bjorn is ook gecharmeerd van het karakter en de uitstraling, maar vraagt zich af of er wel markt voor  is. Hij twijfelt vooral over het rijcomformt. Is er uberhaupt sprake van comfort als je met 80 of 90 kilometer per uur zonder airco naar Kroatië tuft. De echte liefhebber zal zich afvragen waar dit gezeur over gaat, maar we moeten het natuurlijk ook commercieel bekijken. Waar is de meeste vraag naar? Karakteristieke eyecatchers of juist de hedendaagse pittige bus voorzien van wat luxe en comfort?

Heeft u nou een bepaalde voorkeur? Laat het ons weten, wij zijn erg benieuwd! Reacties zijn van harte welkom op info@www.customcamp.nl.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest