074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Moeilijk besluit

Moeilijk besluit

Hoe zit het eigenlijk met die jacht waar we het laatst over hadden? We zijn benaderd door een bedrijf die een nieuwe jacht in de markt wil zetten. Een prachtig concept! We waren vereerd dat ze met ons wilden praten over de mogelijkheden voor het interieur.

jachtbouw
De jacht zou alleen niet in onze werkplaats passen, we moesten uitwijken naar een tijdelijke plek voor dit project. Niet ideaal, maar ook niet gelijk reden om er een streep door te zetten, want wat gaaf zo’n uitdaging voor een nuchter ‘camperbouwertje in Twente’! Ook de wensen voor de inbouw, de uitstraling en materiaalkeuze sprak ons zeer aan en gaf eveneens volop inspiratie voor de camperbouw.

Maar….

Ik twijfelde. Het gaat zo goed met de campers! De opdrachten blijven komen en de klanten zijn super enthousiast. Waarom afwijken van waar we goed in zijn? Tuurlijk kunnen we een boot inbouwen, Bjorn en Richard zijn jachtbouwers van oorsprong, maar er zijn gewoon te veel ‘maaren’.

De jachtbouw heeft een flinke knauw gehad de laatste jaren terwijl de campermarkt is gegroeid! Dat merken wij ook! Is dit dan het moment om daarvan af te wijken? Om wat anders te doen? Nieuwe risico’s te nemen? Of moeten we gewoon nog beter worden in dat waar we goed in zijn? CustomCampers bouwen!

Onwijs lastig zo’n besluit!

De telefoon moeten oppakken en zeggen dat we het niet gaan doen. Wie zegt dat dit een goed besluit is? Misschien is dit wel een mega hit! 10 boten per jaar! Weet jij veel!

ARGH… Maar ze worden niet door ons gemaakt. Hopelijk is dat omdat wij het veel te druk hebben met het maken van CustomCampers!

nissan nv200 camper

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

15 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest