074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mobiele kapsalon

Mobiele kapsalon

Op 10 december afgelopen jaar kwamen wij in contact met Willem en Monica Vroom. Monica zou haar eigen bedrijf gaan starten. Een mobiele kapsalon! Of wij zoiets konden maken. Ik stond bij de Blokker toen er werd gebeld, zo’n typisch ‘vergeet-je-niet-momentje’, want ik was gelijk razend enthousiast! Weer een nieuwe uitdaging! En wat voor één! Het maken van iemands bedrijf, een rijdende kapsalon. Dat is toch gaaf!!

Na wat mailverkeer over en weer met Willem leerde ik kort daarop Monica in eigen persoon kennen. Normaal heb ik niet zo’n hoge pet op van kapsters (ja mensen, ik knip mijn eigen haar), maar Monica geloofde ik op haar woord, zij is gewoon een kunstenaar met haar! Dat we qua persoonlijkheid goed klikten maakte de inbouwbespreking meer dan leuk, vanaf het eerst moment zei ik al:”Dan moet je mij straks maar als eerste onder handen nemen”! Zo gezegd, zo gedaan, want dat is Monica, een vrouw van haar woord!

kapsalon mobiel

Monica Vroom


 

Zwart-wit, liefst hoogglans, dat moest het worden. Een glittertje hier en daar en lekker strak! Maar naast glitter en glamour is de techniek in een dergelijke wagen natuurlijk essentieel. Hoeveel water kun je meenemen, wordt het water gelijk warm met een boiler? Een kachel voor de koude wintermaanden ook wel handig, vuilwatertanks, tanksensoren, elektra voorziening, accu’s etc. Wellicht niet zo glamoureus, maar pure noodzaak om er een succesvolle salon van te maken.

watertanks camperelektra camper


Tijdens het bouwproces hebben we uiteraard nauw contact gehouden, want dingen die op papier leuk lijken, kunnen helaas in de praktijk niet altijd. Wat wij enorm hebben gewaardeerd, is het vertrouwen wat Monica ons heeft gegeven. “Doe maar,  jullie zijn de kenners!”, bij oplevering vertelde ze dat ze nog nooit in haar leven iets uit handen had gegeven. Een mooi compliment dacht ik zo!

Gelukkig hebben we ook genoeg kennis en vakmanschap in huis om de salon van alle gemakken te kunnen voorzien en dat is aardig gelukt!

mobiele kapsalonmoon's hair drive


DSC_4934mobiele kapsalon starten


DSC_4945DSC_4933


Collega Brenda Groot en ikzelf hebben vanaf het eerste moment niet onder stoelen of banken gestoken dat wij maar wat graag onder handen genomen wilden worden door Monica. Met ons tig anderen op Facebook, maar beste mensen, met een beetje geluk staat Monica straks bij jullie in de straat!

Wij kunnen haar in ieder geval van harte aanbevelen!

DSC_4988

DSC_4977


DSC_5008

 

 

 

 

 

 


 

Wij zijn gelukkig met onze nieuwe coupe, maar alle lof gaat natuurlijk naar onze mannen. Die arme mannen die altijd maar moeten snappen wat ik sta uit te beelden. In mijn hoofd wist ik precies hoe de salon moest worden, maar als je zelf 2 linkerhanden hebt zal er iemand moeten snappen wat ik bedoel om het uit te kunnen voeren. En dat kunnen ze! Topwerk mannen!

Wij wensen Moon’s Hair Drive (www.moonhairdrive.nl) heel veel succes en plezier met haar bedrijf!

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest