074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Man-oh-man!

Man-oh-man!

Ik sta achter mijn afwasteil in de keuken van de zaak en vraag me af hoe we in hemelsnaam aan zoveel afwas komen! En waar blijft het wc papier? En is de koffie nou alweer op?! Dat Bjorn en ik hier alleen werkten is niet meer.

DSC_0334

 

Vele handen uit de mouwen

Met onze vaders meegeteld hebben we hier nu 9 mannen lopen die hun grote bijdrage leveren in de werkplaats. En dan hebben we nog de dames Brenda Groot, onze kanjer op kantoor en niet te vergeten de schoonmaker die er ieder weekend weer voor zorgt dat al die ‘mannentroep’ verdwijnt en alles er weer netjes uit ziet. En heel af en toe wil ik gillend wegrennen, maar ook ik ben elke dag van de partij!

 

Hefdak gekte

13 hefdaken staan er op dit moment in bestelling, dat is bijna net zoveel als de afgelopen 2 jaar in totaal. Allemaal moeten ze voor de maand juli nog geplaatst worden en wie weet wat daar nog bij komt!

DSC_4802

Ruimtegebrek

Gemiddeld rollen er zo’n 3 CustomCampers per maand de deur uit. Met het mooie weer in het vooruitzicht zetten we bij het gebrek aan ruimte sommige projecten maar buiten de werkplaats om de doorstroom er goed in te houden, want tja, wat is er nou leuker dan deze zomer nog met je droomcamper op pad te gaan?

marga

En met zoveel klussen is het niet gek dat mensen zeggen:”Zo! Hij gaat lekker of niet?”. En dan kijken Bjorn en ik elkaar aan en denken beide precies hetzelfde. We zijn nu in ons 3e jaar, maar het is nog net zo spannend! En ook zo nu en dan nog best onzeker zoals in het begin. Eigenlijk is er nog maar bar weinig veranderd aan de ondernemersstress. Het is ook niet vanzelfsprekend dat het maar gewoon goed gaat. Iedere maand moeten er wel weer 3 CustomCampers gebouwd worden en daarnaast zijn de hefdaken ook belangrijk. Om onze mannen aan het werk te kunnen houden is er gewoon een minimale opdrachtenstroom nodig. En rond de Kerstdagen is dat best spannend kan ik vertellen! Rond die tijd is er stress dat er geen werk binnenkomt en in deze tijd is er weer stress of we het allemaal wel op tijd af gaan krijgen.

De zogenaamde relaxmodus, of laat staan comfortzone hebben we nog niet gevonden. Maar dat neemt niet weg dat we er keer op keer onwijs veel plezier aan beleven. Geen CustomCamper is hetzelfde en dus geen dag is hetzelfde! Elke dag is het weer een verrassing wat er de plas op komt rijden of welke verzoeken ik aantref in de mailbox.

DSC_3012

Geluksmomentjes

Het is keihard werken en we hebben een aardig vocabulaire ontwikkeld aan vloekwoorden, want natuurlijk gaan hier ook wel eens dingen mis. Maar ieder geluksmoment maakt alles meer dan waard! Neem nou de laatste beurs in Houten, wauw, wat een opkomst en wat een belangstelling voor ons werk. Een aantal klanten hebben ons bedrijf inmiddels ook al bezocht en hoe grappig en bijzonder is het dat je mensen hoort praten op zo’n beurs en dat de één dan tegen de ander zegt:”Dit is CustomCamp! Die ken je toch wel??! Dat is die camperbouwer! Daar hadden we het laatst nog over op die verjaardag!”. Dan krijg je toch haast een BN-er momentje.

Maar het mooiste blijven klanten die nu na 1 of 2 jaar een fotootje sturen van hun campertje op een bijzonder plekje of in het zonnetje om nog even te laten weten dat ze keer op keer genieten van hun CustomCamper!

stefan

Op naar de 60!

Naast CustomCampers hebben wij ons in de afgelopen periode o.a. ook mogen ontfermen over een touringcar voor de autorace, een mobiele kapsalon, een SRV wagen voor een bewonersbedrijf en andere bijzondere objecten. Op dit moment zijn we druk voor een professioneel fietser die graag een camper/servicewagen wenst en voor een klant denken we na over een oldtimer die omgetoverd moet worden in ‘candyvan’. Geweldig leuke uitdagingen! Onze handen jeuken!

Voor de zomer zal de 60e CustomCamper ons pand verlaten en we hopen uiteraard dat er nog veel meer de weg gaan verrijken!

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest