074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

De ‘LynnCamper’

De ‘LynnCamper’

Volgens mij zijn er maar weinig kinderen die het niet leuk vinden om te gaan kamperen. En kamperen met een camper is natuurlijk helemaal cool!

Onze leverancier Audrey Tijink van Brocant en Bijzonder en Sleepiez Original (www.sleepiez.nl) die voor elke CustomCamper weer een uniek kussen ontwerpt, heeft net als wij een gezin met 2 jonge kinderen. En net als bij ons ontkom je er niet aan dat zakelijk en privé niet altijd gescheiden kan worden.

Maar eigenlijk is het ook gewoon leuk als je dochter trots is omdat mama van die prachtige dingen kan maken waaronder al die mooie kussens voor de CustomCampers. En als je dat ook nog eens zo nu en dan met mama mee mag om een kussen persoonlijk langs te brengen voor weer een gave camper, dan is dat toch best leuk.

Toen Lynn, de dochter van Audrey een Lego Camper kreeg voor haar verjaardag zei ze onder lang nadenken:”Nou heb ik mijn eigen camper! Dit is alleen geen CustomCamper, maar een LynnCamper!”. Nu nog even zorgen dat mama daar dan ook weer een passend kussen bij maakt! 🙂

CustomCamp

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest