074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Loslaten

Loslaten

 

9 juli 2013

Nog twee dagen en dan gaan we op vakantie. Ruim twee weken lang zonnig en prachtig Kroatië. Het is inmiddels alweer even geleden dat we ècht weg zijn geweest. Hoe werkt dat ook alweer? En zijn twee weken wel genoeg om af te kicken van de CustomCamp manie?

Toen ik in loondienst werkte irriteerde ik me altijd mateloos aan veel werkgevers die hun werk maar niet los konden laten en zich tijdens hun vakantie nog steeds met het bedrijf bemoeiden. Hadden ze dan geen vertrouwen in het personeel? Dachten ze dat ze onmisbaar waren? Konden ze niet eens meer gewoon genieten van hun vrije tijd? Wat een stelletje overdreven control freaks! Wel ernstig als ik mezelf nu de spiegel voor houd en me begin af te vragen wat mij dan zo anders maakt…

Moet de laptop mee? Heb ik genoeg internetbundel op mijn mobiel? Staat mijn afwezigheid assistent wel aan? Horen de mannen de telefoon wel op de zaak als de cirkelzaag staat te brullen? Straks denken ze op Facebook dat we van de aardbodem verdwenen zijn. Worden de bestellingen wel op tijd geleverd? Breekt er geen brand uit? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Belachelijk gewoon!

En die arme CustomCamp mannen redden zich prima zonder ons (misschien nog wel beter :-)), maar het is zo vanzelfsprekend geworden dat CustomCamp er eigenlijk altijd is. Daar staan we mee op en gaan we mee naar bed. Maar niet in Kroatië. Niet de komende 2 weken. De komende tijd is voor ons en voor onze kinderen. Samen zorgeloos lachen en genieten.

Och wat klinkt dat heerlijk! En we zijn zo dol op ons werk, maar we moeten ook eerlijk zijn. De trein moet wel een keer stoppen, je kunt niet altijd doorrazen. Een klant zei dat we ons straks als herboren zullen voelen. En dat wil ik! Want ja, we zijn wel moe hoor, bekaf zelfs. Dus herboren klinkt als muziek in de oren! 🙂

Maar goed om echt tot rust te kunnen komen zullen we ons bedrijf moeten loslaten. Bjorn kan dat overigens beter dan ik hoor! Ik ben gewoon een control freak, punt. Maar ik ga mijn best doen om de komende weken alleen in control te zijn over zaken als zonnebrandcrème, snorkels, boeken, ijsjes en slapen.

Geniet van de zomer mensen!!

2012-392

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest