074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Liefde op het eerste gezicht!

In het vorige blog hebben we een vraagstuk de wereld in gegooid. Wat zou een geschikte auto zijn om zelf om te bouwen tot kampeerauto? Na veel leuke reacties en een paar nachten goed slapen kwamen we tot de conclusie dat onze eerste kampeerauto geen oldtimer, maar een moderne auto zou worden. Een jonge pittige bus met weinig kilometers en strak in de lak! En dan ga je op zoek. In eerste instantie ging onze voorkeur uit naar een VW T5 waar we zelf een hefdak op wilden plaatsen. Vele, vele auto’s hebben de revue gepasseerd. En opeens blinkte deze rode Opel Vivaro ons tegemoet tussen de lijsten van advertenties.

Toch wel een beetje liefde op het eerste gezicht. Een compacte, pittige bus met een hoog dak! Een hoog dak is ideaal voor meer bergruimte en je creëert gelijk de juiste stahoogte. Maar goed, een foto zegt natuurlijk niet alles. Hoe zit het met de motorische staat, de onderhoudsgeschiedenis en is hij wel echt zo mooi als op de foto? Vandaag (2e Pinksterdag) zijn we met de kids in de auto gestapt op weg naar Woerden om deze schoonheid maar eens van dichtbij te bekijken. En de foto’s logen niet, het is echt een super gave bus!

Maar wat minstens zo gaaf is, is dat dit een echte CustomCamp camper wordt. Wij bouwen met veel plezier elke bus op wens van onze klanten, maar met deze bus kunnen we ècht laten zien wat we in huis hebben. Want naast eenvoudig en functioneel kennen wij natuurlijk ook stijlvol met een tikje luxe 🙂 Kortom; we zien er enorm naar uit om onze handen te laten wapperen en deze beauty van binnen minstens zo mooi te maken als van buiten. Tijdens de Camperbeurs in Hardenberg maken wij graag een plekje vrij in onze stand voor deze CustomCamp camper. Als hij voor die tijd tenminste niet verkocht is. 🙂 We houden u natuurllijk op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest