074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Knopen doorhakken!

In januari 2005 hebben Bjorn en ik elkaar ontmoet en in juli 2005¬†zijn we getrouwd. In december 2006 werd onze zoon Vin geboren. Beslissingen nemen en knopen doorhakken kunnen we wel! ūüôā Maar toen Bjorn begon over een eigen bedrijf starten was ik toch voorzichtig. Dat hij na¬†15 jaar¬†zeiljachten inbouwen en campers bouwen dat ook wel zonder baas af kon, dat geloofde ik wel, maar¬†we hadden geen cent op de bank. En wat als het niet zou lukken? Maar Bjorn is een idealist die barst van de ambities en creativiteit, dus de idee√ęn en plannen lieten hem niet los. En uiteindelijk begon het bij mij toch ook wel te kriebelen. Stel je toch eens voor dat het ons w√®l zou lukken?

 

In februari 2011 werd onze jongste zoon Sev geboren.

Ik had nog 10 weken zwangerschapsverlof, dus mooi even de tijd om me meer te verdiepen in de markt en onze kansen. En die kansen waren er! Ik zag ze overal!¬†We raakten¬†meer en meer enthousiast en besloten onze plannen te bespreken met vrienden en famlie. En niet alleen wij, maar ook zij leken te zien wat wij zagen!¬†Maar toen kwam¬†de opmerking:”Maar hoe denken jullie dat te¬†financieren? Geen bank die jullie in deze tijd nog geld leent”. O.k. stap 2. Een ondernemersplan schrijven. En niet zomaar een plannetje. We moesten een bank zien te overtuigen van de kansen en mogelijkheden. Volkomen na√Įef dachten we dat wel even te fiksen, wie hier geen geld in wilde steken was wel heel dom. Maar de grijze pakken bij de bank keken alleen maar naar de cijfers en hoewel die ook prima onderbouwd waren namen ze niet de moeite om zich te verdiepen in ons marktonderzoek en ons geschreven plan. Totdat we na 6 maanden leuren en zeuren¬†eindelijk de kans kregen om onze plannen persoonlijk toe te lichten. En dat werkte! In oktober 2011 kregen we groen licht! Jemig! We hadden de bank overtuigd, de bank die ons had verteld dat 95% van de plannen in de ton verdwijnen. Maar niet die van ons!!

We hadden natuurlijk al van alles voorbereid en de plannen lagen klaar, maar nu was het actie! We wilden op 1 januari 2012 al de deur open gooien, dus tussen het Kerstboom optuigen en oliebollen bakken waren we 24 uur per dag in touw voor de start van ons bedrijf, CustomCamp. Na het krijgen van de sleutel was Bjorn een paar weken flink druk met het klussen aan het pand en ik zat dag en nacht achter de pc om onze naam de wereld in te gooien. Adverteren, social media, website, de hele mikmak.

En dan komt na 1 week al die eerste offerte aanvraag. WAUW! Iemand heeft ons gevonden, ze willen een prijsopgave voor een volledige inbouw. Hoe gaaf is dat?!? Als kleine kinderen stonden we te dansen en te gillen. En nog geen week later weer een mailtje en weer een mailtje. En eind januari hadden we 2 concrete opdrachten binnen gesleept. Geweldig! De eerste echte klus was de inbouw van een VW T4, de andere de inbouw van een oude brandweerwagen. Een top klus! En ondertussen druppelden er klussen binnen voor onderhoud, schadeherstel en stoffering.

En vandaag 16 maart wordt de 2e auto bijna opgeleverd¬†en hebben we alweer 2 grote klussen voor de maand april en een offerte uitstaan waar al positief op is gereageerd. Het loopt! Het loopt echt! En natuurlijk ga je er volledig voor en natuurlijk heb je er vertrouwen in dat het lukt, maar als het dan echt lijkt te lukken…YESS!!

Binnenkort natuurlijk meer CustomCamp verhalen!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 5 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest