074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Knikkende knieën

Knikkende knieën

 

Terwijl ik bezig was met het vorige blog over ons 2 jarig bestaan dacht ik terug aan de eerste week van januari 2012 dat we de sleutel van het pand kregen, dat de website online ging en het drukwerk geleverd werd. Het was volgens mij dinsdag 3 januari, 2 dagen na de ‘officiële start’ van ons bedrijf dat ik besloot dat ik echt in actie moest komen. De website was aardig gevuld en ook in de social media had ik al flink van toren geblazen en van de daken geschreeuwd. Maar nu was het ècht zover! Bij de telefoon gaan zitten wachten tot deze zou gaan rinkelen hoorde niet bij onze bedrijfsstrategie, ik moest op pad!

Ik besloot bedrijven te bezoeken die bedrijfswagens verkopen, want zonder een goede bus kunnen we geen campers maken. Die bussen moeten ergens vandaan komen en als ik dan goede contacten wist te leggen, dan kon ik mooi een stapel folders op de balie leggen voor de potentiële camperaar en dan ging de rest vanzelf. Ofzoiets….

 

Adem in….adem uit….

 

Gewapend met een gele colbert, (veel te) hoge hakken, een kikker groene tas en een bloemetjesparaplu stapte ik uit mijn auto bij het eerste bedrijf.  Och…wat was ik zenuwachtig! Uiteraard klapte mijn paraplu gelijk dubbel door de wind en waarom had ik in hemelsnaam die schoenen aangetrokken in combinatie met knikkende knieën?!

O.k., adem in, adem uit!

Vanaf dag 1 ben ik apetrots op het initiatief CustomCamp en het werk wat Bjorn maakt, dat kon ik toch op z’n minst vertellen!

Gelukkig werd ik bij de meeste bedrijven hartelijk ontvangen en ik vond het hoogst vermakelijk dat 1 van hen zei:”Jij dacht vast, die knal groene tas vergeten ze nooit meer!”. Die eerste dag ging ik c.a. 5 bedrijven langs en als mij gevraagd werd:”Hoe lang bestaat uw bedrijf al?”, zei ik zonder blikken of blozen volmondig:”We zijn eergisteren begonnen!”.

 

Geloof in jezelf!

 

Ik moet er nu hartelijk om lachen, maar ik vind het ook stoer! Ik had niets om te laten zien, we hadden nog geen tafel in elkaar gezet onder de naam CustomCamp. Ik ratelde er  maar op los, maar het waren alleen maar woorden. Geen foto’s, niks! Ja, 15 jaar vakmanschap van Bjorn, maar wie gelooft dat? Ik weet niet of ik het weer zou durven. Maar daarom is het ook maar goed dat je veel dingen van te voren niet weet. Als je maar gelooft in jezelf.  Je moet het gewoon doen!

En ik zit nog steeds niet wachtend bij de telefoon, nog elke dag doe ik mijn best om mensen ervan te overtuigen dat we een fantastisch product kunnen leveren. Maar wat is het fijn dat ik nu gewapend ben met een dik fotoboek, mooie klantervaringen en ons geweldige team van CustomCamp mannen. En dat uiteraard in combinatie met die hakken en onvergetelijke groene tas!

 

evelyn veldboer - wolters

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest