074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Kink in de kabel

Kink in de kabel

 

Onze trouwe volgers weten dat ik al met regelmaat heb gesproken over de ‘SRV wagen’ die we zouden inbouwen deze maand voor een wijkproject in Hengelo. Maar waar is die SRV wagen dan? Niet kort geleden stond er nog een foto van Bjorn achter het stuur op Facebook…

 

Roest!

Die foto werd gemaakt toen we de wagen ophaalden om onze werkplaats in te rijden. Tot daar ging het goed. Eenmaal in de werkplaats sloeg het noodlot toe. Roest!! Elke bus wordt voordat wij beginnen aan de inbouw kaal gemaakt en gecontroleerd op roest. Bij een SRV wagen uit de jaren 80 sowieso geen overbodige luxe. Eventuele roestplekjes worden door ons bewerkt voordat we aan de slag gaan. Maar hier ging het niet om een ‘plekje’. Laten we het houden op ‘bijzonder goede vloerventilatie rondom’.

 

Hebben we een plan B?

En dan? Wat doe je dan? De vloer is compleet verrot. Rondom! We hebben een lasser in dienst die er wel raad mee wist, maar als de bodem al zo slecht is, hoe is dan de rest van de wagen en de carrosserie? Kunnen we hier wel aan beginnen? Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor de staat van de bus. En ik geef toe dat we ons de vraag hebben gesteld:”Wat doen we? Het risico lopen dat de hele klus niet door gaat, een gat in de planning en weg omzet?! Of proberen we hier toch op eigen houtje wat van te maken…?”. Dat laatste was echt geen optie, maar pfft… heb er wel van wakker gelegen hoor!

Een project van dit formaat betekent voor ons 4 weken werk. Kunnen we dat missen? Welnee! En kunnen we schuiven? Projecten naar voren halen? Ook niet in dit geval, want de komende projecten wachten op een hefdak (met levertijd). En dus?

De SRV wagen is deze week bij ons opgehaald voor nadere inspectie. Ik maakte me echt zorgen. Alle materialen staan klaar om ingebouwd te worden, maar geen bus.

 

Het komt goed!

Gelukkig hebben we gisteren te horen gekregen dat het chassis goed is. De vloer zal gemaakt worden door een club vrijwilligers in de wijk en dan mogen wij alsnog doen waar we goed in zijn! Wanneer? Dat moeten we nog even bekijken, want de planning begint goed vol te stromen.

Maar ieder nadeel heeft z’n voordeel, want door het wegvallen van deze klus schiet het al mooi op met onze verhuur camper die steeds maar vooruit werd geschoven door de volle planning.

 

Leerschool

Nu blijkt maar weer dat de leerschool nog lang niet volbracht is. Na ruim 2 jaar leren wij nog elke dag door successen, maar zeker ook door tegenslagen.

Gelukkig weet onze Sjaak het leed altijd net iets meer te verzachten…

sjaak

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest