074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Ja hoor! Alles is mogelijk!

Nou ja, bijna alles dan. Best gewaagd om te roepen, maar dat is wel wat we nastreven. Kampeerauto’s bouwen op wens van de klant betekent niet dat wij de mensen vertellen waar ze uit kunnen kiezen. De klant bepaalt. Dat we onze klanten adviseren spreekt voor zich, maar het uitgangspunt is het idee en de wens van onze klanten, daar gaan we mee aan de slag. En natuurlijk is het voordeliger om standaard 1 of 2 houtsoorten op de plank te hebben en standaard inbouw elementen hebben ook vast voordelen, maar dat is niet ons doel. De klant vertelt ons hoe zijn of haar ideale camper eruit ziet en dat gaan we realiseren!

Zo werden we een tijdje geleden gebeld door de eigenaren van een Mercedes 508. Sommige klanten zijn nog wat zoekend in wat ze precies willen, maar deze mensen hadden hun ideeën al helemaal duidelijk en zelfs uitgetekend op papier. De inbouw moest robuust, degelijk en functioneel zijn en van een karakteristieke houtsoort die zij ooit in Duitsland hadden ontdekt, maar niet in Nederland konden vinden. Ook hadden ze nog geen camperbouwer gevonden die met deze houtsoort wilde werken. Ik heb soms de neiging om iets tè enthousiast te zijn, maar ja, Bjorn en ik zijn dan ook altijd in voor een uitdaging!

De volgende ochtend ben ik gelijk gaan bellen, dat hout moest toch wel ergens in Nederland liggen? Maar nee, we moesten echt de grens over. Nou, dan doen we dat. En ja hoor, al snel hadden we een leverancier gevonden. Vrienden van ons wonen in Duitsland, dus die hebben we op pad gestuurd om te kijken of het ook wel echt was wat we zochten.

We hebben zelf een zwak voor oude auto’s en deze Mercedes had al gelijk ons hart gestolen toen hij het terrein op kwam rijden. Groener dan groen en ronde raampjes aan de zijkant.

De auto was al klaar gestoomd tot kampeerauto, maar de eigenaren vonden het interieur niet mooi en wilden wat anders. Ze hadden zich zelf over de wanden en de vloer ontfermt, maar ons gevraagd om de meubeldelen te maken. En dat is gelukt!

 

Het is het altijd weer spannend wat de volgende klus zal zijn. Geen enkele auto is immers hetzelfde, maar deze klus hebben we weer met veel plezier afgerond!

En als u nou graag wilt weten wie zo gezellig hebben geposeerd in deze auto, lees hier dan meer over op www.sleepiez.nl

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest