074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Inspiratie op Ameland

Ameland is absoluut ons favoriete eiland! Ik ben er al zeker een keer of 20 geweest en ook Bjorn is inmiddels fan. Toen mijn ouders ons vorig jaar meevroegen om ook dit jaar weer een weekje van het strand en de duinen te genieten moesten we helaas afslaan. Ons bedrijf stond nog in de stijgers en we hadden geen idee hoe de vlag erbij zou hangen in juni. Wat nou als er helemaal geen werk was, dan zouden we alles behalve gerust op vakantie gaan. En wat als er heel veel werk was, hoe kregen we dat dan klaar? Kortom; voorlopig even geen vakantie.

Een paar weken geleden besloten we geen week weg te gaan, maar een weekendje. Toch even lekker weg. Wel met laptop en Samsung Note onder de arm, maar dat mocht de pret niet drukken. En voor Bjorn wat lichamelijk rust, na maanden zich een slag in de rondte te hebben gewerkt, zou ook geen overbodige luxe zijn. Soms moet je gewoon even bijtanken en je hoofd leeg maken zodat er weer ruimte komt voor nieuwe energie en inspiratie. En die is er! Zo hebben we op Ameland een plan de campagne gemaakt voor het uitvoeren van onze komende opdrachten. Zelfs tijdens ons weekendje weg kregen we weer een opdracht binnen en zijn extra handen in de werkplaats nu echt een must.

Daarom komt binnenkort Richard ten Cate ons bedrijf versterken. Richard is een vakman in hart en nieren met jarenlange ervaring in de scheepsbetimmering en interieurbouw en daar zijn we ontzettend blij mee! We begonnen opdrachten al door te schuiven naar oktober, maar nu kunnen we ook deze zomer nog mensen op pad sturen met een prachtige custom made CustomCamp camper!

Ameland zit er weer op voor dit jaar, maar we hebben weer volop energie voor de komende periode!

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest