074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hoezo uitgerust?

Hoezo uitgerust?

Sinds mei 2011 praten we bijna nergens anders meer over dan over CustomCamp. En sinds de officiële start van ons bedrijf, ook wel een beetje de geboorte van ons ‘derde kindje’ :-), op 1 januari 2012 is het gewoon keihard werken geblazen. Maar goed dat we daar niet vies van zijn, anders hadden we ook niet aan dit avontuur moeten beginnen. Maar niemand kan 24 uur per dag op scherp staan, ook wij niet. In de bijzonder drukke periode voor de zomer zat ik soms luidkeels te gapen op kantoor en werd het steeds moeilijker om ons bed uit te komen. Dus besloten we deze zomer op 12 juli af te reizen naar Kroatië om daar even onze accu op te laden.

Normaal gesproken doen we een dansje van blijdschap als er weer een offerte aanvraag in de mail verschijnt, maar de puf om te dansen was weg. En dat kan natuurlijk niet! Eén van onze klanten zei:”Je zal als herboren terugkomen”. Nou, daar gingen we voor! Met 6 boeken van de bieb in mijn tas was ik er helemaal klaar voor!

En daar lagen we dan. Op een prachtig klein strandje in een baai met hooguit 4 andere mensen. Wat een rust! Zonnebrand erbij, boekje erbij…..peuter van 2,5 erbij… Ai, daar had ik van tevoren even wat beter over na moeten denken. Onze jongste telg is een makkelijk en vrolijk manneke, dus zijn we er maar gewoon vanuit gegaan dat hij op vakantie ook een brave Hendrik zou zijn. Nou…mooi niet. Stenen gooien was favoriet nummer 1. Waterspuit afvuren op mede strandbezoekers stond op 2 en denken dat hij Pieter van de Hoogeband was en het water trotseren stond op 3. Kortom, daar zat ik:”Sev niet doen. Sev, pas nou even op! Sev, wat had mama nou gezegd! Sev, dat is heel gevaarlijk! Sev, kom maar even hier! Etc… etc…

Ook betrapte ik mezelf erop dat ik me verveelde. Ik had niks te doen! Een boek lezen zat er ook niet echt in omdat ik als politie agent moest fungeren, maar ook Bjorn had een bepaalde onrust. Vooral de eerste week was het echt wennen. Geen laptop, geen telefoon (die namen we overdag niet mee), hellup! We zijn sowieso geen types die dagen op het strand liggen te bakken, maar we waren er nu na max 2 uur al klaar mee en wilden dan wat doen. Actief zijn! En dus hebben we veel uitstapjes gemaakt en heel veel gezien! Dat was erg leuk! Gelukkig vonden onze jongens het ook leuk. We hebben bijzondere stadjes bezocht, cultuur opgesnoven, een grot bezocht, geshopt, lekker gegeten en elke dag eventjes verkoeling gezocht aan het strand.

Aan het einde van de tweede week begonnen we onze draai beter te vinden, maar toen was het tijd om naar huis te gaan. En als je dan thuiskomt en even op de zaak je gezicht wilt laten zien, dan val je gelijk met je neus in de boter. Dan lijkt het eigenlijk of je nooit bent weggeweest. Hoezo uitgerust? En als mensen dan vragen:”Hoe was het?”, dan zeg ik als een soort van automatisme:”Geweldig!”, maar eigenlijk hadden we onze verwachtingen wat moeten bijstellen. Op vakantie met 2 kleine kinderen en dan binnen 2 weken iedereen als herboren en bruisend van de energie was misschien ook wel een beetje te veel gevraagd.

Maar toch voelen we ons wel anders dan voor de vakantie. Het is namelijk heerlijk te weten dat we van ons werk houden! Hoezo lood in de schoenen op die eerste maandag na de vakantie. Nee joh! Met frisse moed en nieuwe zin! En het is fantastisch als je door de mailbox scrolt en klanten treft die een positieve klantervaring hebben achtergelaten. En het is minstens zo fijn dat we elke dag weer offertes mogen maken en dat er zelfs al opdrachten zijn voor november.

Neemt niet weg dat we in oktober mooi een weekendje weg willen plannen, want ook al hou je nog zoveel van je werk, de vakantie heeft ons ook geleerd dat even afstand nemen helemaal zo slecht nog niet is! Maar dit keer gaan we met z’n 2-tjes!! 🙂

SAM_0267

SAM_0140

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest