074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hoezo crisis?

Hoezo Crisis?

Je hoeft de radio of tv maar aan te zetten of de verhalen over faillissementen, slinkende pensioenen, krimpende economie en bezuinigingen vliegen je om de oren. Het ene verhaal nog dramatischer dan het andere.

Al die kommer en kwel was voor ons één van de redenen om een eigen bedrijf te beginnen. CustomCamp biedt immers een kwalitatief en betaalbaar alternatief voor een dure fabriekscamper.  Maar dat het zo storm zou lopen!

Lentekriebels en camperkriebels

We zijn 15 maanden op weg en het is nu maart, de lentekriebels en dus camperkriebels beginnen alweer een beetje toe te slaan in Nederland (en België!, daarover in een ander blog meer!) en dat is te merken!

In onze werkplaats staan op dit moment 4 bussen die zich bijna CustomCamper mogen noemen. Buiten staan er nog eens 2 met ronkende motor om zo snel mogelijk de werkplaats in te mogen voor hun metamorfose. De werkplaatsplanning zit tot juni vrijwel vol en de potentiële ordermap staat flink bol.

Camperhit 2013

We werken met 4 man (mijzelf niet meegerekend) op volle toeren en ik vraag mij momenteel even af hoe wij ook alweer op het geniale idee zijn gekomen om een camper te ontwikkelen die dè camperhit van 2013 gaat worden. Onze minicamper, de Nissan NV200, ook wel bekend als de White Shark.

Camper Expo Houten

Donderdag gaat ons pronkstuk, samen met de inmiddels beroemde Blue Diamond, mee naar de camperbeurs in Houten. En nee, hij is nog niet klaar!  We hadden even niet ingecalculeerd dat het rond deze tijd zoo0 druk zou zijn! Vorig jaar sloeg de CustomCamp gekte in mei toe, nu al in maart!

En dan bedenken we om naar een beurs te gaan… Met o.a. een camper waarvan wij denken dat het een hit gaat worden! Een uniek concept, perfect passend in tijden van crisis en bezuinigingen. We zien warme broodjes over de toonbank voor ons, deze camper gaat het helemaal maken. Maar wat dan? De planning tot aan de zomer loopt nu al vol, er passen echt niet meer campers in onze werkplaats, Bjorn begint al aardig die man te worden die op zondag het vlees snijdt en dus….

Een kopje thee

Dus zit ik hier, met een kopje thee weer ’s rustig een blog te schrijven. Want wat zijn we eigenlijk dankbaar. Dankbaar dat zoveel mensen ons weten te vinden en belangrijker nog, ons het vertrouwen geven om iets moois te mogen maken van hun bus. Waar zouden we zijn zonder onze mannen. Marco onze zeer gedreven en onmisbare duizendpoot die voor ieder probleem een oplossing heeft. De jachtbouw ervaring en finesse van Richard die je in elke camper terugziet. Jan, onze nieuweling die zich vanaf de eerste dag al 100% inzet en dan natuurlijk Bjorn. Bjorn die staat voor de kwaliteit van CustomCamp en gaat voor absolute perfectie en klanttevredenheid. Bjorn die soms veel te veel werkt. 🙂

We moeten zeker nog een weg zien te vinden in de stress en chaos die er soms ontstaat, maar och…wat zijn we ook trots dat we 15 maanden na de start moeten stressen door de drukte in plaats van andersom, want dat is helaas aan de orde van de dag in deze tijd. Maar voor ons…

Lang leve de crisis! 🙂

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest