074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Gewoon even leuk

 

Soms heb ik van die momentjes dat ik me afvraag of het een post op Facebook waard is of dat het nou nodig is om daar een blog over te schrijven. Dit is er zo eentje…

Voordat klanten een bus laten inbouwen naar camper moet er natuurlijk eerst een bus zijn. Wij zoeken graag mee met onze klanten en zijn minstens zo blij als de klant zelf, als de juiste kandidaat zich aandient.

DSC_8989

 

 

 

 

 

 


Een ´pling´ momentje…

Sinds een paar maanden was ik voor 2 klanten op zoek naar dezelfde soort bus. Hopelijk vond ik er 2, want vechten om dezelfde bus is niet de bedoeling. Maar het viel allemaal mee. Beide klanten hadden belangstelling voor dezelfde bus en maakten beiden een proefrit, maar geen van beide besloot tot aankoop over te gaan. Door onze samenwerking met Garage de Koppeling hier in de buurt viel de bus na een check af. Tja, dat gebeurt soms en dan blijkt ook hoe belangrijk het is om de kenners even te laten kijken.

Ondertussen heb ik potentiële klanten die een Nissan NV200 zoeken, maar eerst hun Ford Transit wilden verkopen. De Transit vonden zij net iets te groot, hoewel ze er jaren met veel plezier in gereden hebben. Voor de klant hierboven zocht ik een Opel Vivaro of een Renault Trafic, maar opeens zag ik ergens in het mailverkeer het woord Ford Transit voorbij komen.

PLING!! Zo nu en dan krijg ik dan een helder moment…

2014-461

 

 

 

 

 

 


 Gewoon leuk

Wat nou als ik de zoekers naar een Ford in contact breng met die klanten die een Nissan NV200 willen? En wat is het dan heerlijk dat je kan mailen, foto’s kan uitwisselen en dat iedereen lekker vlot reageert!

Nou goed, klanten met elkaar in contact gebracht en afgelopen zondag krijg ik van beide een mail. “Dank voor de bemiddeling. Wij hebben onze bus verkocht en zoeken nu gauw een Nissan NV200″ en de ander:”Wij hebben een bus gekocht, wanneer mogen we ‘m brengen!”.

En wat ik dan het leukste vind is dat de eigenaren van de Ford Transit vragen aan de nieuwe eigenaren:”Laten jullie ‘m nog even zien als-ie klaar is. We zijn blij dat-ie toch nog een campertje mag worden”.

Gewoon leuk!

En als de Nissan zich vlot aandient staan ze straks nog samen in de werkplaats! 🙂

customcampzitplaatsen camper


Maar hoe zit het met die mensen die ook nog een Opel Vivaro of Renault Trafic zoeken…ik heb het idee dat misschien wel net zo´n momentje gaat worden….

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest