074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Ons geheim

Ons geheim

Enige tijd geleden stelde iemand mij serieus de vraag:”Wat is het geheim van jullie succes?”. Ik wuifde deze vraag een beetje gniffelend weg, maar het heeft me wel aan het denken gezet. Want wat is eigenlijk ons geheim? Is het überhaupt een geheim?

evelyn veldboer - wolters

 


We gaan voor onszelf beginnen!

Wij gaan voor onszelf beginnen! Ik zie nog zo de gezichten van onze ouders:”Ja hoor! Ze hebben weer wat bedacht!”. En ja, ik geef toe, bij ons weet je eigenlijk ook nooit wat je kunt verwachten! Maar wat de meesten wel weten is, dat als we ergens voor gaan, dan is er ook geen weg meer terug!

Maar een bedrijf beginnen in tijden van crisis, hoe bedenk je het? Of is dat juist het ‘geheim’? Misschien wel.

 

Een betaalbaar alternatief

Campers zijn hot. Ook in Nederland. Maar campers zijn ook duur, niet alleen de nieuwe fabriekscampers, ook gebruikt betaal je nog een flinke duit. En wat doe je als je ideaal een camper is, maar je kunt het niet betalen omdat je pensioen gekort is, je baan op de tocht staat of de zorgkosten weer eens de pan uit zijn gerezen? Dan kies je voor een betaalbaar alternatief. En ik zeg niet dat een CustomCamper per definitie goedkoper is, het is en blijft hand- en maatwerk, maar je bent wel baas over je eigen budget. Samen met de klanten kijken we wat de mogelijkheden zijn en hoever we kunnen komen. En wat kan eventueel later, wat kan de klant misschien zelf? Kortom; we denken graag mee naar een goede oplossing in moeilijke tijden! Is dat het geheim van ons succes?

herbalife1

 

 


 

Oneindig veel mogelijkheden

Soms wil je gewoon geen standaard. Wil je zelf tot in de kleinste details bepalen hoe jouw camper eruit moet komen te zien. En dat is CustomCamp. Custom made camper. Niets is standaard. En hoe leuk is het ook om een oldtimer een nieuw interieur te geven in een zelf gekozen retro look? Of een ‘newtimer’ geheel naar eigen smaak in te richten? En gewoon zelf kunnen bepalen hoeveel kastruimte je wil en waar de ramen moeten komen. En wat dacht je van de unieke Nissan NV200 CustomCamper? Ja, dat zou het wellicht kunnen zijn, toch?

mercedes 608Nissan NV200 camper


 

100% ambachtelijk vakmanschap

Misschien is het de achtergrond van Bjorn. Bjorn komt oorspronkelijk uit de jachtbouw en beheerst het vak tot in de fijnste finesse. Vaak genoeg hebben klanten hun voorkeur uitgesproken voor ons bedrijf met als motivatie de opleiding en werkervaring van Bjorn. En ook onze medewerkers leveren een onmisbare bijdrage. Richard met zijn jachtbouw achtergrond, Jan, onze ambachtelijk meubelmaker en Marco die alles weet op het gebied van techniek. Zou dat het dan zijn?

DSC_0334

 

 

 

 

 

 

 


100% Passie en liefde voor het vak

Volgens mij is dat het!! Passie en liefde voor het vak. Bjorn die zich altijd weer vol overgave in een project stort en nooit, maar dan ook nooit kiest voor een middelmatige oplossing. Bjorn, de eeuwige perfectionist. En wat ben ik daar trots op! Want stiekem ben ik zelf geen haar beter. Oh wee als er een haaltje in de stof zit, oh wee als er een krasje op het aanrecht zit. Ik krijg het al warm als ik het typ…

Ik ben absoluut Bjorn zijn grootste fan! Grootste fan van onze mannen, 100% nummer 1 fan van CustomCamp. Wat vind ik het gaaf als klanten ons weten te vinden. Als ik mag vertellen wat we kunnen, ze mee mag nemen in de werkplaats en de mogelijkheden kan laten zien. En wat is het genieten als er weer een CustomCamper wordt opgeleverd met als kers op de taart een berichtje in de mail waarin nog even wordt gezegd hoe blij ze zijn of een vakantiekiekje met de CustomCamper in actie. Echt geweldig! Ja, dat moet het geheim van ons succes zijn! Elke dag gelukkig zijn met je werk, je vak, je bedrijf en als beloning blije klanten!

CustomCamp

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest