074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Foto’s camperbouw

Foto’s camperbouw

 

Vrijwel iedereen weet dat wij van de ontwikkeling van onze CustomCampers foto’s maken en deze posten op onze website. Klanten vinden dit natuurlijk leuk en blijven door de foto’s van de camperbouw nauw betrokken bij het bouwproces. En dat is zeker handig als ze meer dan 50 of 100 kilometer hier vandaan wonen wat vrijwel altijd het geval is.

 

CustomCampers to be

Soms ben ik net een klein kind en kan ik niet wachten om weer een nieuw kiekje te maken en deze op de site te plaatsen. Dat enthousiasme wordt gelukkig gedeeld, want volgens de cijfers worden met name de pagina’s met ‘CustomCampers to be’ het beste bezocht. Maar de foto’s kunnen ook zorgen voor onrust!

Hellup!

Dan heb ik aan het einde van de dag nieuwe foto’s geplaatst en krijg ik ‘s avonds verontrustende mailtjes. “Is dat de houtsoort die ik heb gekozen?” (terwijl de foto van een mal is), “Wordt het raam nog wel afgewerkt?”, “Zijn jullie de keukenlade niet vergeten?” of “Lijkt het nou zo klein of is het zo klein?”. Of mensen die mailen omdat ze zich zorgen maken. “Ik heb al 3 dagen geen foto’s gezien, lopen jullie wel op schema?” En één van de leukere was:”Ik weet dat alles op schema loopt, maar willen jullie voor mijn vader (op leeftijd) even een foto posten, hij leeft nogal mee met het hele proces?”.

Op het goede spoor

Door onrust die soms ontstaat heb ik wel eens getwijfeld of die foto’s wel goed zijn voor ieders gemoedstoestand, maar het blijkt dat mensen toch liever onrustig zijn dan helemaal niet weten hoe hun camper vorm krijgt. En misschien is het ook wel voor onze eigen gemoedsrust. We willen natuurlijk ook graag dat de klant ziet waar we mee bezig zijn en bij maatwerk is het altijd fijn om te weten dat we op  het goede spoor zitten. Dingen kunnen nou eenmaal veranderen. Een keukenblok kan opeens 3 lades krijgen in plaats van 4 (doordat maten in de werkelijkheid net weer anders zijn dan op papier) en dan is het wel fijn dat de klant ziet hoe dat er dan uit komt te zien.

 

Camperbouw in het vizier

Dus om een lang verhaal niet nog langer te maken; wij blijven foto’s maken van onze camperbouw en hopen dat het naast een stukje extra service ook een bron van inspiratie kan zijn voor potentiële nieuwe klanten!

DSC_0334

Hier een paar voorbeelden;

Citroën Jumpy camper

Mercedes 711D camper

Citroën Jumper camper

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest