074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Eerste klus!

Toen we begonnen was de grootste angst uiteraard geen klanten, geen productie. Bjorn die voor de zoveelste keer de werkplaats staat te vegen terwijl ik er met een plumeau achteraan dribbel. Gelukkig ging het anders en ligt er inmiddels overal een flinke laag zaagsel en stof 😉

Al in de eerste week na de opening hadden we een reparatieklus van een klant die Bjorn al ruime tijd kent via zijn vorige werkgever. Henk en zijn vrouw Annie. Een geweldig stel van bijna 80 die volop in het leven staan en als geen ander weten hoe je vrije tijd moet veranderen in genieten! Bjorn ontfermt zich al jaren over hun inmiddels 25 jaar oude camper.

Henk spreekt altijd vol lof over Bjorn en dat zorgde ervoor dat zijn buurman toch wel erg nieuwsgierig begon te worden. Hij en zijn vrouw kwamen langs om de mogelijkheden te bespreken en ik was stomverbaasd toen me gevraagd werd:”Wordt het wel mooi en strak afgewerkt?”.  Dan merk je wel even goed hoe lastig het is om een nieuw bedrijf te starten. Vertrouwen in vakmanschap is niet vanzelfsprekend. Zien is geloven. Maar wat als je nog geen klussen kunt laten zien? En foto’s van je laatste werkgever gebruiken is ook zo wat.

Maar gelukkig hoeft dat ook niet, want hier is alvast nummer 1, helemaal Custom Made door CustomCamp! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar onze eerste klant is eigenlijk Henk. Zijn camper had op diverse plekken last van waterschade. O.a. het kitwerk was niet meer goed en er zaten roestplekken en gaten in de wielkuipen. Problemen die Bjorn inmiddels allemaal heeft verholpen. En gisteren heeft Henk de nieuw gestoffeerde kussens opgehaald, want na 25 jaar waren deze wel toe aan een nieuw jasje. En aangezien we toch foto’s stonden te maken van de T4 hebben we Henk er ook maar even op gezet.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 13 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest