074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Directeursstoel

Directeursstoel

Bij het openen van onze 2e locatie dit jaar bracht collega Gerrit Wenneker een zeer luxe, riante, lederen bureaustoel mee. Via, via kon hij deze meenemen naar zijn nieuwe werkplek bij CustomCamp. Dikwijls werden er grapjes over gemaakt dat Gerrit vast en zeker achterover hellend met de benen op het bureau in zijn ‘directeursstoel’ zou hangen. En dat terwijl ikzelf het moest doen met een wiebelstoel met vastlopende wieltjes.

 

Volle bak

Met de komst van de 2e locatie, de stoel en de komst van Gerrit was de planning maanden in het voren gevuld en dwaalden mijn gedachten wel eens af naar die stoel waar ik uiteindelijk ook op ging zitten. In de flex stand achterover en met de benen languit gestrekt. “Zie nou wel, ik moet ook zo’n ‘directeursstoel'”, dacht ik nog.

waanzinnige22

 

 

 

 

 

 


 

Ai…

Voor het eerst sinds de start van het bedrijf bijna 5 jaar geleden, werd ik in het begin dit voorjaar een beetje gemakzuchtig. Een vreselijk woord vind ik zelf, maar ik werd het! De planning zat goed vol, o.a. Gerrit nam me werk uit handen en och wat zat die stoel heerlijk! Na een paar maanden mijn oorspronkelijke inzet terug te hebben gedraaid naar pakweg 70%, aansluitend met een welverdiende (vond ik zelf) zomervakantie, plof ik eind augustus weer in mijn ‘directeursstoel’. Dit keer echter niet met de benen op het bureau! Ik schrok me kapot!

renault master camper

 

 

 

 

 

 


 

Wake-up call

Wat is er met de planning gebeurd? Waarom staat er nog bar weinig genoteerd voor oktober en november? Wat? Huh? Hoe?

Maar het antwoord is simpel. Ik moet als de gesmeerde bliksem met m’n luie kont uit die stoel! Nog even en ik zou één worden met die stoel! Wat bezielt me?! Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Opstaan, schouders eronder, aan de bak! Offertes maken! Werk binnen slepen!

Dat zullen wel die cruciale 5 eerste jaren als ondernemer zijn waar ze altijd over praten! Als je die maar eerst overleeft… zij hebben vast ook zo’n rotstoel!

Waar ik nog het meeste van baal is dat we een contract van een medewerker in oktober niet kunnen verlengen omdat de hoeveelheid werk wat is teruggelopen. En ja, de piek van het seizoen is een beetje voorbij, maar het komt ook omdat ik zo nodig in die stoel moest hangen!

Maar goed, geen paniek mensen, ik ben weer scherp, ik ben weer wakker. Met nieuwe energie, een heldere blik (inclusief bril), nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en het werkt!


 

DSC_1810

Weg met die stoel!

De planning loopt weer voorzichtig vol en ik ben blij en trots als het dan toch weer lukt om mensen enthousiast te krijgen. En die blije gezichten bij oplevering, dat wil je toch ook niet missen!?

Ooit werd ik er door de Arbodienst bij mijn vorige werkgever op aangesproken dat mijn houding achter mijn bureau niet goed was. Ik zat te veel naar voren en had geen steun in de rug. Kijk, daar ging het al mis :-).

Maar die foute houding gaan we mooi zo houden! Op het puntje van de stoel, klaar om in actie te komen! 🙂

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest