074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

De liefde groeit…

Hoe de camperpassie begon

Ik lag nog in het kraambed toen Bjorn de eerste regels van een ondernemersplan al onder mijn neus schoof. Hij was meer dan serieus. Hij moest dit doen, maar hij kon het niet alleen. En tja, het ondernemersbloed zit natuurlijk wel in me. Tijd om in het diepe te duiken! Maar een camperbouwbedrijf? Logisch natuurlijk voor Bjorn met zijn 15 jaar ervaring in de jachtbouw en camperbouw, maar paste dat ook wel bij mij?

Kampeerheld

Ik ben een gevoelsmens, ik moet vanuit mijn hart kunnen praten, maar wat nou als een klant me gaat vragen naar mijn eigen kampeerverhalen of camperavonturen? Wat nou als ik me niet in de klant kan verplaatsen? Ik heb in mijn leven 3 keer gekampeerd! En de laatste keer lag ik met 2 graden te klappertanden in een tent (die scheef op een helling stond), ben ik ‘s nachts over de scheerlijnen van de buurman gestruikeld op weg naar het toilet en kreeg ik een beroerte toen ‘s morgens het tentdoek bedekt was met naaktslakken. Een echte kampeerheld! Iemand die weet wat kamperen is! Ahum…

Gelukkig waren er 100 andere dingen om me druk over te maken voordat we uiteindelijk de deur konden openen van ons bedrijf, maar het hield me wel bezig!

En dan gaat het opeens vanzelf

Een van onze eerste klanten was Henk. Henk met zijn vrouw Annie. Een stel van 80 jaar die al 25 jaar met hun camper de wereld doortrokken. Wat een verhalen, wat een avonturen, wat een fantastisch stel! Ik was meteen enthousiast.

camperliefdeOnze eerste inbouwklus was een VW T4 inbouwen met hefdak. En ja hoor, ik zag het gelijk voor me. Dat is toch gaaf! Slapen in zo’n hefdak. Je eigen huisje bij je! Geen gedoe met tent opzetten, vrijheid, blijheid.

Een van de eerste campers waarbij ik zelfs dacht:”Die wil ik ook!”, was een Renault Master voor 4 personen met stapelbed voor de kids. Zo leuk! En ook de gekozen kleuren waren helemaal mijn smaak. Lekker fris en helder. Maar mijn hart sloeg pas echt op hol toen een Citroën HY de plas op reed. Wauw, wat een plaatje. En ik ben altijd al groot fan geweest van Oldtimers, maar nu mochten we er zelf 1 omtoveren tot camper. Met steigerhout notabene! Wie vindt dat nou niet cool?

In oktober 2012 hebben we een oude Mercedes vrachtwagen omgebouwd naar camper. Een gras groene (briljant!) uit de begin jaren 80. Het interieur kreeg een dikke knipoog naar de seventies en het werd mij steeds meer duidelijk, ik wil ook een camper. En nee geen decadente joekel met wasdroger en ligbad, maar eentje die we helemaal naar eigen smaak en idee kunnen inrichten. Ook al ben je nog nooit met een camper weg geweest, ook al heb je een hekel aan kamperen, ik ben het bewijs dat iedereen dit gewoon leuk gaat vinden. Kan gewoon niet anders.

buscamperWe zijn nu zo’n 22 campers verder en ik hoop echt dat we op korte termijn onze eigen camper kunnen bouwen. Ik zie een oude Mercedes voor me, liefst met een gekke kleur, geel of groen en dan van binnen misschien met steigerhout en seventies stoffering…ofzoiets… En dan lekker op weg naar Oostenrijk en Kroatë, rustige plekjes opzoeken en helemaal ons ding doen. Nooit gedacht dat ik zo snel al zou fantaseren over onze eigen camper. 🙂

Ja, de liefde groeit…

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest