074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

De klant bepaalt, altijd!

De klant bepaalt, altijd!

Bij CustomCamp bepaalt de klant hoe zijn of haar camper moet worden, niet wij. Uiteraard geven wij wel gericht advies. Klanten maken bijvoorbeeld een schetsje, of hebben een idee en dan is het aan ons om te bepalen of dit idee uitgevoerd kan worden  en waar misschien verbeterpunten zitten. Met 18 jaar ervaring in het vak hebben we zo af en toe best aardige ideeën.

Wat nog wel eens vergeten wordt, is dat een bus nooit een vierkant recht blok is en het is bijvoorbeeld ook handig om te weten waar de wielkasten zitten. Geen probleem, want samen komen we altijd wel tot een oplossing!

Maar wat als de klant ervan overtuigd is dat zijn idee goed is. Dat de afmeting van bepaalde meubelen een grootte moet hebben die wij zelf nooit zouden adviseren. Wat als zaken waar wij tijdens de bouw rekening mee houden aan de kant geschoven worden? Kortom; wat als je een camper moet bouwen waar je eigenlijk helemaal niet achter staat omdat je het niet praktisch vindt. Wat doe je dan? Diep ademhalen en het toch maken zoals de klant graag wil.

Er zijn natuurlijk grenzen. Onze kwaliteit zal altijd gewaarborgd blijven, alles is degelijk en deugdelijk en de eisen van de RDW moeten uiteraard ook opgevolgd worden, maar voor de rest…de klant bepaalt, altijd!

En ik geef toe, dat is best moeilijk. Het gebeurt gelukkig bijna nooit dat onze expertise niet wordt aangenomen, maar als het dan gebeurt dan is dat wel even een uitdaging. Want wat zullen andere mensen wel niet zeggen van die camper. “Heeft CustomCamp dat bedacht? Nou, mooi onhandig!”. Maar ja, het gaat om de klant waar we voor bouwen. En wat is custom made als klanten alsnog beperkte mogelijkheden krijgen aangereikt?t

En tja, dan volgt de oplevering en de klant slaat je dan op de schouder en zegt:”Top! Precies zoals ik het had bedacht, dankjewel!”. Daar doe je het toch voor?

Het is zoeken naar de juiste balans. CustomCamp, custom made camper, u bepaalt en de mogelijkheden zijn oneindig. Altijd! Nou ja, bijna altijd dan….

2012-359

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest