074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp

CustomCamp

Toen we in de zomer van 2011 hadden besloten dat we een camperbouw bedrijf wilden starten moest er natuurlijk ook een naam komen. Veldboer Kampeerauto’s? B en E Campers? De Twentse Campertoppers? Nee, dat was het niet. Maar wat dan wel?

Na een honderdtal namen de revue te hebben laten passeren hebben we zomaar even wat bedacht en ons eerst gestort op het ondernemersplan. Die naam kwam later wel. Toen de bank eenmaal akkoord ging met het verstrekken van een krediet moesten we alsnog halsoverkop een naam bedenken. Mijn vader, Jan Wolters, die niet alleen verantwoordelijk is voor het grootste deel van de geweldige foto’s op onze website, had ook al wat namen in de groep gegooid tot hij kwam met CustomCamp. Afgeleid van Custom made Camper. Ik was overtuigd! Ook Bjorn begon gelijk de zogenaamde telefoon op te nemen:”Goedemiddag, CustomCamp!”.

Bij mijn moeder (inmiddels de 65 gepasseerd) bekte het wat minder vlot. Wat? Hoe? Kostomkemps? Waarop zoonlief van 5 haar keurig corrigeerde en zei:”Nee, oma, CustomCamp”. Maar ja, de 65+-er is best een groot deel van onze doelgroep. Zouden zij begrijpen wat CustomCamp betekent? En hoe belangrijk is die naam nou eigenlijk?

We hadden geen tijd meer om er langer over na te denken. Dit was de eerste treffer en het voelde gelijk goed! CustomCamp, dat moest het worden. En toen Dirkjan Schele van Web en Co (www.webenco.nl) ook nog eens een briljant logo voor ons wist te bedenken toen was het zo klaar als een klontje!

Nou ja.. voor ons zo klaar als een klontje. We hebben de meest vreemde creaties op onze bedrijfsnaam al voorbij zien komen. Kostomkamp op z’n oer Hollands is favoriet en Custumcemp mag ook zeker niet missen in de reeks.

Bij de start van ons bedrijf belde ik met iemand voor een websitevermelding, de mevrouw in kwestie wilde nog even de bedrijfsgegevens checken:”Uw bedrijfsnaam is Costjoemcamp?”, dus ik:”Nou, niet helemaal. Cus-tom-camp!”, waarop zei zei:”Ja, maar ik spreek het uit op z’n Engels”! Haha! Geweldig! 🙂

Wel grappig hoe zo’n naam uiteindelijk past als een jas en lijkt of het er altijd al geweest is. CustomCamp – custom made camper – kampeerauto op maat.

CUC-logo-800px (2)

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest