074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp kussen

CustomCamp kussen

Toen de eerste CustomCamper uit de werkplaats rolde in maart 2012 was dat natuurlijk een mega moment! Onze eerste complete inbouw! Ik weet nog goed dat iemand me vroeg of we er dan ook een flesje wijn bij weg gaven. Maar ik heb niks met wijn, Bjorn ook niet. Dat werd ‘m niet. Een bosje bloemen dan? Tja, leuk, maar ook niet echt origineel. Het moest wat anders zijn!

DSC_1190

 

 

 

 

 

 


 

Een kussen ofzo…, iets om de camper alvast een beetje aan te kleden, iets persoonlijks. Maar ja, een willekeurig kussen van de Ikea of Hema is natuurlijk ook niet echt persoonlijk of bijzonder.

In die tijd werkten we samen met Brocant en Bijzonder, een bedrijf wat vorig jaar helaas gestopt is met haar werkzaamheden. Samen kwamen we op het idee om per camper een kussen te ontwerpen. Brocant en Bijzonder bedacht het idee van een kussen met ‘2 kanten’ door middel van een ‘flap’ aan het kussen, waardoor je eigenlijk 2 verschillende kussens krijgt en leuk kunt variëren.

 

beddengoed op maatcamperombouw

 

 

 

 

 

 


Onze eigen naaister Satiye heeft tot medio vorig jaar in dienst van Brocant en Bijzonder de kussens vervaardigd, inmiddels werkt ze bij CustomCamp waar zij de volledige stoffering van de campers verzorgd en keer op keer een uniek cadeautje creëert voor onze klanten. Haar oog voor detail en creativiteit kent geen grenzen.

Van de 100 CustomCampers is er geen één hetzelfde, dat geldt ook voor het kussen!

DSC_9983DSC_9982


DSC_9785nissan nv200 camper


 

Ik verheug me altijd enorm op het eindresultaat van iedere camper, als de kussens gestoffeerd zijn en de stoelhoezen liggen klaar, sta ik echt te popelen voor de finishing touch.

Het moment dat ik het CustomCamp kussen op de bank gooi betekent dat de camper helemaal klaar is voor oplevering!

1 kussen op 2 manieren

customcamp_DSC0046


 

Het kussen is al lang niet meer weg te denken uit de CustomCamp interieurs. Bij elke oplevering is het voor de klant weer een verrassing wat we gefabriceerd hebben, want zoals gezegd moet het kussen niet alleen bij de camper passen, maar ook bij de klant! Net als het interieur, 100% persoonlijk en custom made.

 


DSC_0593kussen2


DSC_8102customcamp


kussen8kussen7

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest