074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp, kampeerauto op maat

CustomCamp, kampeerauto op maat

 

Eind deze maand staan we weer op de beurs. Voor elke beurs vraag ik mij weer af:”Hoe zien mensen nou in één oogopslag wat we doen? Wat moet onze stand uitstralen om de boodschap gauw duidelijk te maken?”. Dat is kennelijk niet zo eenvoudig. Zo hebben mensen al eens gedacht dat wij campers opkopen en verkopen of werd ons gevraagd of wij uitsluitend materialen verkopen (ik stal graag wat stoffen, houtsoorten en materialen uit). De meest frappante tot nu toe is dat wij werden geassocieerd met een verzekeringsagent. Dat kan niet aan Bjorn z’n driedelige pak met stropdas hebben gelegen. Dat heeft hij namelijk niet. Misschien moet hij in het vervolg de houtkrullen aan de broek laten hangen…

caravana kampeerbeurs 2013


Van 45 jaar oud tot 1 dag jong

DSC_0377DSC_2659


Op onze stand staat natuurlijk altijd een geweldige CustomCamper. Soms zelfs twee. De stand is voorzien van een banner waar een briljante oude Citroën HY op staat en op de poster aan de wand staat een Mercedes met een mooi panorama uitzicht. Daar gaan we al. Door de banner hoor ik mensen zeggen:”Owh…die renoveren oldtimers”. Ehm…nee dus. De poster geeft een mooie sfeer, maar zegt verder ook niet veel met een korte blik. En kennelijk is Kampeerauto op Maat ook geen dekkende leus.

Voor komende beurs zijn we druk bezig met een nieuwe poster van 3 bij 2 meter. Foto’s van onze mannen aan het werk. Kale bus, voor en na, dat soort foto’s helpen wellicht. En natuurlijk zijn er ook veel mensen die het wel snappen! Laat ik die groep uiteraard niet vergeten! Het is niet voor niks dat er mooie opdrachten rollen uit beursbezoeken. Maar alles kan beter.

 

Van compacte bedrijfswagen tot vrachtwagen

DSC_3012nissan nv200 camper


Het moet duidelijk zijn dat wij van elke bus een camper kunnen maken. Ook van elke vrachtwagen. Een oude bandweerwagen, een splinternieuwe Peugeot Expert of een taxibus, om maar eens wat te noemen. En nee, wij werken niet met bouwpakketjes. Wij kennen geen standaard. Alles wordt met de hand gemaakt, geheel op wens van de klant. Ook dat laatste blijft lastig over te brengen. Wij hebben geen houtsoorten op voorraad, wij hebben vrijwel geen lampjes en kraantjes liggen, de klant kiest zelf wat er in zijn of haar camper komt. En dat kan ook alleen een bank of een keukenblok zijn. Voor elke camper wordt 1 unieke samenstelling gemaakt. Houtsoort, wandbekleding, stoffering, verlichting, keukenapparatuur etc..

En is dat handig? Is het handig om niet per grote aantallen in te kopen? Is het slim om voor elke camper weer opnieuw te moeten tekenen, na te denken, te brainstormen? Of zakelijker gesteld; verdienen we zo het meeste geld? Nee, dat denk ik niet.

Het is niet voor niets dat veel collega bouwers zich specialiseren in een bepaald type buscamper of een beperkt aantal. Zij zijn vast slimmer dan wij. Maar ja, dan moeten wij maar iets minder slim zijn. Wij houden nou eenmaal van de uitdaging, niet weten hoe de komende tijd er weer uit zal zien. Ons elke keer weer verheugen op het onbekende. En dan een tekening en plan maken voor weer een unieke CustomCamper, want dat zijn ze, stuk voor stuk.

Gangbaar, maar uniek

 

DSC_8347 DSC_0597


En natuurlijk hebben wij ook een gangbaar model. De VW T5 blijft een veelgevraagde buscamper. Ook de Opel Vivaro en Renault Trafic zijn zeer geschikt qua formaat. En onze unieke Nissan NV200 CustomCamper doet het ook erg goed, daar willen we zeker mee verder! Maar geen enkele inbouw is hetzelfde!

We heten immers niet voor niets CustomCamp. 🙂

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest