074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp 3 jaar!

CustomCamp 3 jaar!

 

De eerste aankoop

Ik bel vanmorgen met Wimac, de leverancier van onze Robland cirkelzaag om een paar stofzakken te bestellen en bedenk me dat het alweer 3 jaar geleden is dat we die zaag kochten. In de eerste week van januari 2012 zou hij geleverd en geïnstalleerd worden. Onze eerste aankoop voor het bedrijf was een feit!

Ik had vooraf nog geen enkel idee hoeveel zo’n ding kostte en schrok me dan ook lam! Daar kon je een leuk nieuw autootje van kopen! Maar nee, wij kozen voor een zaagmachine…die notabene ook nog maar in 1 kleur leverbaar was!

Maar, ook ik ben er inmiddels blij mee hoor! 85 campers zijn er al bijna mee gemaakt! Een onmisbare machine in onze werkplaats!

DSC_0338

 

 

 

 

 

 


1 januari 2012

Volgens de Kamer van Koophandel bestaan we deze maand 3 jaar! Zelf hou ik altijd 1 januari 2012 aan, omdat we toen de sleutel kregen van ons pand en we ècht konden starten.

Wat is er veel gebeurd de afgelopen 3 jaar en wat ging het onwijs snel! Nog nooit is een periode zo snel voorbij gegaan, het lijkt wel gisteren dat ik op een ladder stond in de werkplaats met een verfkwast in mijn hand. En het lijkt ook wel gisteren dat ik Sev de fles gaf en hem in zijn bedje legde hier op kantoor…

DSC_8241

 

 

 

 

 

 


Wat hebben we veel mee gemaakt! Geweldig veel leuke en interessante mensen hebben we ontmoet. Mensen met boeiende, mooie, soms emotionele verhalen die ons altijd bij zullen blijven. Maar uiteraard waren er ook minder leuke mensen en gebeurtenissen en het blijft een uitdaging om ook dan de juiste keuzes te maken.

Wat hebben we veel successen gevierd en dansjes van geluk gemaakt, maar wat zijn we soms ook onderuit gegaan en zelfs in ons vertrouwen beschaamd. Nog elke dag leren we met vallen en opstaan, hoe cliché dat ook klinkt. Maar gelukkig wordt er veel meer gelachen dan gehuild en dat maakt het elke dag weer meer dan de moeite waard!


 

_DSC6734

Op naar de 100!

De afgelopen 3 jaar is het wegennet in zowel Nederland als Duitsland flink opgefleurd met de nodige CustomCampers. De 85e wordt voor de Kerstdagen nog opgeleverd. Naast complete inbouwprojecten hebben we ook zelfbouwers geholpen, veel daken geplaatst of alleen losse units. Het blijft een bevoorrecht gevoel en een eer dat onze werkplaats keer op keer vol staat en dat steeds meer mensen ons weten te vinden.

Komend jaar zullen we onze 100e CustomCamper gaan maken. Wat dat zal zijn is voor iedereen nog een grote verrassing. Wordt het een kleine Nissan NV200, een riante oldtimer touringcar of misschien komt er nog eens een ‘SRV wagen’ voorbij. Welke het ook wordt, het zal gepaard gaan met een klein feestje, wat we hadden nooit kunnen dromen dat we in het 3e jaar al onze 100e camper zouden mogen bouwen!

 


Het team compleet!

Bjorn en ik zijn het eerste half jaar met z’n tweeën gestart, maar dat veranderde snel, al gauw werd het team uitgebreid naar 3 man extra in de werkplaats. En inmiddels zijn we compleet met Jan Kuiper, Richard ten Cate, Erick Wennink, Ralph Kamphuis, Linda Wenneker en Bjorn en ik!

En Sjaak natuurlijk niet te vergeten!

waakhond

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest