074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Corona Campers

CustomCamp in Corona tijd

In maart dit jaar ging de CamperExpo in Houten niet door ten gevolge van de Corona maatregelen. Jammer, want we hadden al plannen gemaakt voor een passende mondkap voor de UAZ Buchanka camper en de ‘Corona on tour’ t-shirts waren besteld.
Maar zo ‘lollig’ werd het dus niet.

Kort na deze teleurstelling kwamen de eerste annuleringen. Klanten die hun baan kwijt waren, klanten die hun nieuwe bus niet meer geleverd kregen en mensen die gewoonweg geen doorgang wilden geven aan de opdracht uit angst. Fabrieken voor koelkasten, dakluiken en kooktoestellen gingen sluiten, voorraden raakten op en de RDW wilde geen campers meer keuren. En had je medewerker een snotneus, dan moest hij thuisblijven.

We zagen ons bedrijf als een kaartenhuisje in elkaar storten in slechts een paar weken tijd. We namen dan ook het moeilijke besluit om banen te schrappen. Als deze situatie aan hield zou er niet meer voldoende werk zijn voor een team van tien man. En ook al zou het werk er wel zijn, hoe konden we het dan klaar krijgen zonder spullen en met medewerkers die om de haverklap in quarantaine moesten. 

En dus gingen we verder met een team van zeven.

Om niet al te dramatisch te doen waren april, mei en juni van 2020 ook een tijd van rust en bezinning. Na bijna 9 jaar in een malle achtbaan van groei en drukte werden we nu gedwongen een stap terug te doen en met een kritische blik naar ons bedrijf te kijken. Gelukkig hebben de medewerkers die vertrokken zijn allen weer een nieuwe leuke job gevonden. En misschien is een kleiner team hier helemaal zo gek nog niet…

Het was in maart/april jl. 6 weken doodstil in ons bedrijf. De telefoonlijn leekt doorgeknipt, het internet uit de lucht en de deurbel kapot, maar gelukkig waren het voor ons maar slechts 6 weken.

De periode erna en nu is voor herstel en een nieuwe impuls! Heb je bijvoorbeeld ons Youtube kanaal al ontdekt? En wist je dat we sinds kort Timelaps filmpjes maken van de bouw van de campers? Die vind je straks natuurlijk ook weer terug op Youtube.

De vraag naar campers was al groot, maar helemaal nu! Mensen willen graag veilig op pad met hun eigen vakantiehuisje op wielen.

En wat mochten we weer unieke, mooie campers afleveren dit jaar. Er staan er zelfs nog een paar te popelen om met de Kerstdagen op pad te gaan.

En volgend jaar? Volgend jaar gaan we inzetten op wat we dit jaar extra goed geleerd hebben!

Laat angst nooit, maar dan ook nooit je raadgever zijn! 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 13 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest