074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Citroen HY camper

Van Citroen HY busje naar super coole Tweetcamper

citroen HY camper, Tweetcamper, CustomCamp

 

 

 

 

 

 

 

 

Via Twitter zijn we in contact gekomen met Jurjen de Lange, de eigenaar van een onwijs gave Citroen HY. Hij stelde op Twitter de vraag wie een adres wist om een camper in te bouwen. Tja, dat zij wij natuurlijk!

Maatwerk campers

Al vanaf het eerste contact waren we razend enthousiast. Elke bus is weer een uitdaging, maar wie vindt de Citroen HY camper nou niet briljant! Voor de persoonlijke kennismaking hadden we op afstand al een en ander doorgenomen en de mogelijkheden op tafel gegooid. O.a. over de industriële uitstraling die de camper moest krijgen. Niet van dat ‘gelikte’ gedoe, maar geborsteld staal en stoer hout. Stoer hout…wat is nou eigenlijk stoer hout? Ik had er natuurlijk wel ideeën over, maar dat is nou echt zoiets wat je moet voelen, zien en misschien zelfs ruiken. 🙂

Steigerhout

Toen Jurjen een bezoek bracht aan ons bedrijf was hij er gauw uit. In onze ontvangstruimte staat een stoere steigerhouten picknicktafel en ook de receptie is helemaal van steigerhout. Dat moest het worden. CustomCamp is uniek omdat we campers bouwen op wens van de klant. Maar dan ook ècht op wens van de klant. Geen standaardmaterialen. De klant bepaalt. Dus kersenhout of steigerhout, kunstof profiel of stalen afwerking, wij gaan de uitdaging aan!

Maar steigerplanken zijn zeker 30 mm dik, dus die moesten minstens de helft zo dik worden om ze te kunnen verwerken. Niet elke zagerij durfde zich eraan te wagen, want hoe krijg je die planken overal even dik? Gewoon proberen dan maar!

Na de eerste plank waren we al overtuigd! Dit wordt gaaf! Toen de banken stonden zijn we op zoek gegaan naar geborsteld staan voor de hoekafwerking. Maar dat glom behoorlijk en was het eigenlijk niet helemaal, dus namen we wat proefstukjes mee en zijn we zelf aan het ‘borstelen’ en schuren geslagen. Ja! Dat was ‘m! Weer een stapje verder. In zo’n stoere camper maak je geen super strak aanrechtblad met HPL, dat past natuurlijk voor geen meter. Maar wat moest het dan worden? Zie hier!

Citroen HY camper Tweetcamper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZIT Meubelstoffering

Uiteraard is de camper ook voorzien van elektra en het nodige comfort. Dankzij Ben van Bel, eigenaar van ZIT Meubelstoffering in Goor werden de puntjes op de ‘i’ gezet. Spierwitte stoffering tegen de hoogglans zwarte achterwand en onwijs hip kunstleder op de voorstoelen. Ben, je bent een topper! Meer prachtig werk van Ben zie je op www.zitgoed.nl

Citroen HY, Tweetcamper, CustomCamp Citroen HY camper, customcamp, Tweetcamper

 

Sleepiez Original

Elke CustomCamper is uniek. Daar hoort natuurlijk ook een uniek cadeautje bij. Dat kunnen we wel ovelaten aan Audrey Tijink, eigenaar van Sleepiez Original. Voor elke CustomCamper ontwerpt zij een uniek twisterkussen. Dit keer in het ‘twitter blauw’! Kijk voor meer bijzondere en orginele creaties van Sleepiez Original op www.sleepiez.nl.

sleepiez original, twisterkussen, customcamp

 

 

 

 

 

En dan is het tijd om afscheid te nemen van deze fantastische bolide. Door het bijzondere contact met Jurjen hopen wij dat er zeker een vervolg komt. De Tweetcamper wordt gegarandeerd een succes. En dat is niet alleen omdat hij zo cool is, maar omdat het een uniek concept is met een eerlijke en enthousiaste ondernemer die werkt vanuit z’n gevoel! Hier vind je meer informatie over de Tweetcamper!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest