074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Bijzondere camper

Bijzondere camper

Elke CustomCamper is uniek, maar de één is net wat meer speciaal dan de ander.

DSC_6242

Begin 2012 ontmoetten wij een echtpaar die vrijblijvend een kijkje kwamen nemen bij CustomCamp toen wij net de deuren hadden geopend en Bjorn nog druk bezig was met het inrichten van de werkplaats. Na een kort bezoek kwam de vrouw in de zomerperiode wederom langs. Helaas was in de tussenperiode haar man overleden, een ‘èchte ‘tukker’, zoals ze zelf zo mooi kon vertellen.

Liefde voor kamperen

De liefde voor kamperen zat er al lang in, maar voor een vrouw alleen was een grote caravan met auto geen optie meer. Als stel hadden zij ook al eens over een campertje gesproken, maar helaas was het er niet meer van gekomen omdat avontuur samen aan te gaan.

Door de veranderde omstandigheden werd goed nagedacht over wat er  nodig zou zijn voor een vrouw alleen. En zou dat wel leuk zijn? Alleen op pad? Alleen kamperen? Na een aantal gezellige ontmoetingen en leuke telefoongesprekken besloten we samen om geen overhaaste beslissingen te nemen. Een campertje is een soort 2e huis, niet zomaar een beslissing. Mevrouw zou eerst eens met een groep gaan reizen. Wellicht was dat het wel voor haar.

Camperwens blijft

We hielden contact en ik heb genoten van haar verhalen (het ontbrak haar zeker niet aan gevoel voor humor!). Begin dit jaar belde ze weer. Ze had weer een groepsreis gemaakt, maar dat was het toch niet echt. De wens naar een campertje bleef.

In de laatste vakantie samen met haar overleden echtgenoot had het stel op een markt in Spanje een rol stof gekocht die ze beide prachtig vonden. Ze zouden t.z.t. wel zien waar ze de stof voor wilden gebruiken…

Een aantal maanden geleden werden knopen doorgehakt. Ze was eruit. Ze wilde vrij zijn. Haar eigen campertje! Samen gingen we op zoek naar een geschikte bus en die kwam er! De inbouwbespreking ging vlot, ze wist precies wat ze wou. En die stof uit Spanje, die zou perfect staan op de bed-bank!!

DSC_6256DSC_6275

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest