074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Beursgekte!

Beursgekte!

1 maart was de laatste dag van de Camperbeurs in Gorinchem en op 20 maart stonden we alweer op de Camper Expo in Houten. Voor aanmelding hebben we wel even getwijfeld, want het zat dit jaar wel heel dicht op elkaar! Maar vandaag hebben we de balans opgemaakt. We zijn niet voor niets geweest!

De Blitse Blauwe werd in Gorinchem verkocht en dat zorgde voor grote teleurstelling op de Camper Expo in Houten waar de Blitse gelukkig nog wel voor het laatst mocht stralen. Meerdere Belgen en Duitsers beweerden speciaal voor ons naar de beurs te zijn gekomen. Welja zeg!

De eerste proefritten in de Grandioze Grijze staan genoteerd en veel mensen willen een CustomCamper huren. Er zijn zelfs ‘opties’ genomen op campers die nog niet eens bestaan. Wat een gekte! Wat een super gave gekte!


camper kopen

 

 

 

 

 

 


En als ik dan hoor dat de beursorganisator tegen mijn vader heeft gezegd:”Laat deze meneer maar vast doorrijden, dat is de vader van Evelyn, van CustomCamp”, dan is dat toch prachtig! Zo leuk hoe de herkenning van CustomCamp steeds groter wordt. Niet alleen bij bezoekers, maar ook collega’s in het land en iedereen die zich bezig houdt met campers, kamperen en meer.

_DSC6734

 

 

 

 

 

 


Maar nu aan het werk! Laat ik maar eens beginnen met bussen zoeken! Alle tips zijn welkom! Met name de Opel Vivaro en de Renault Trafic hoog en kort zijn trending topic op dit moment!

opel vivaro camper

 

 

 

 

 

 


De Fiat Ducato is en blijft ook altijd een geliefd model voor het vaste bed en net iets meer leefruimte. Een geweldige kandidaat hebben we alvast in de aanbieding. We wikken en wegen nog of we ‘m in eigen beheer gaan inbouwen. Dus als jij wilt dat dit jouw camper wordt, wacht dan niet te lang!

DSC_8989

 

 

 

 

 

 


En tot slot blijven de allerkleinste campertjes enorm in trek. Ook over de grenzen neemt de gekte toe!

nissan nv200 camper

 

 

 

 

 

 


De eerstvolgende beurs voor ons is weer in september, de Camperbeurs in Hardenberg. We zijn razend benieuwd met welke campers we dan de beurs stand zullen vertegenwoordigen. Graag tot ziens!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest