074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Bedankt lieve ouders!

Bedankt lieve ouders

We zijn bijna een jaar op weg met ons bedrijf en mogen trots zijn op de behaalde resulaten tot dusver. Uiteraard wordt er keihard gewerkt en ook onze medewerkers Richard ten CateĀ en Marco Smit zijn inmiddels onmisbaar binnen CustomCamp.

Maar onzichtbaar en op de achtergrond krijgen wij ook hulp. Hulp van onze fantastische ouders. Leo Veldboer, de vader van Bjorn die vrijwel elke zaterdag van de partij is om waar hij kan te helpen in de werkplaats. En als Bjorn ‘s avonds overwerkt vraagt hij altijd of hij ook moet komen. Hij heeft amper tijd voor koffie, want er moet gewerkt worden. šŸ™‚Ā Ine Veldboer, de moeder van Bjorn past elke donderdag op Sev en om 18.00 uur staat er vaste prik voor de hele familie eten op tafel.Ā Ze neemtĀ ‘stiekem’Ā de was meeĀ uit onze wasmand en met regelmaatĀ  fatsoeneert ze de showroom en keuken op de zaak zodat alles er weer netjes uitziet.

Annie Wolters, de moeder van Evelyn past elke maandag bij ons thuis op. Ze werkt het strijkgoed weg, ruimt ons huis opĀ  en doet gezellig spelletjes met de kinderen, iets waar wij helaas niet altijd aan toekomen. Jan Wolters, de vader van Evelyn zorgt altijd weer voor fantastische foto’s die terug te vinden zijn op onze website en in onze media uitingen. Hij is een zeer ervaren ondernemer geweest waar we dankbaar gebruik van maken. Daarnaast maakt hij zich regelmatig verdienstelijk als autopoetser, koerier,Ā lakker en nog veel meer.

En als Bjorn en ik onverwacht een inbouwbespreking hebben, of als we ons weer eens aanmelden voor een meerdaagse beurs, dan is het zo bijzonder hoe onze ouders zich opwerpen; ‘Wij passen wel op de kinderen, kunnen we verder nog iets doen?’. Tijdens beurzen hebben ze samen een geweldig systeem en wij hoeven ons absoluut nergens zorgen overĀ te maken. Als we terug komen van de beurs zijn onze jongens altijd vrolijk en tevreden, de was is weggewerkt en ons huis is netjes. Wauw!

En daarom dit blog. Natuurlijk bedanken wij ze keer op keer voor hun goede zorgen en steun, maar iedereen mag weten dat wij zonder hun hulp en steun misschien niet daar waren geweest waar we nu zijn. Dus lieve ouders, heel veel dank!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest