074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Angst

10 maanden op weg!

Het is vandaag, 1 november 2012, precies 10 maanden geleden dat we de deur van ons bedrijf hebben geopend. In de afgelopen maanden hebben we 15 prachtige campers gebouwd, bijna 10 hefdaken geplaatst en de nodige onderhoudsklussen en aanpassingen verricht. Sinds juni hebben we onze eerste kracht aangetrokken op ZZP basis, maar vanaf vandaag hebben we officieel twee toppers op de loonlijst staan. Ikzelf heb in juli mijn baan opgezegd waardoor we nu eigenlijk met 4 fulltimers op volle toeren draaien. Maar waarom heet dit blog dan ‘angst’?

Onzekerheid

Deze maand hebben we voor het eerst een korte periode geen zicht gehad op een nieuwe klus op korte termijn. De eerstvolgende klussen waren voor eind december en de eerste 2 maanden van het nieuwe jaar. Klamme oksels kreeg ik ervan! En erger nog, we wilden gelijk de rem erop gooien. Geen uitgaven meer en misschien maar een medewerker naar huis sturen. Gelukkig hebben we een geweldige coach en een wijze paps die ons toch wel lichtelijk voor gek verklaarden. Dit was volgens hen dè periode om weer een nieuwe camper te bouwen voor de verkoop. Wat nou, de rem erop? Doorwerken, investeren, huppakee!

Huppakee

O.k. huppakee! Gaan met die banaan! Geen werk? Dan creëren we werk! We kopen niet 1 bus voor ombouw, maar 2! En het is eigenlijk best gek, maar vanaf het moment dat we onze angst aan de kant hebben gegooid zit de wind weer volop in de zeilen. De ene dag was er nog niets in november, de dag erop gebeurt er van alles en stroomt de planning alsnog vol! Gaan we daaraan wennen? Aan die periodes van onzekerheid en klamme oksels of heet dat nou ook ondernemen? Wat het ook is, hoeveel angstige momenten er ook zijn, het is het meer dan waard! En dit is nog maar het begin…

 

 


 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

11 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest