074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Tiny House

VERKOCHT!

Tiny House te koop! Ons geweldige huisje op wielen is te koop! Voor het eerst in 7 jaar hebben we voor eventjes onze ‘eigen camper’ gemaakt, speciaal voor ons gezin van 4 en 2 honden. En met succes! We zijn er in het voorjaar mee door Oostenrijk gereisd en afgelopen zomer door Scandinavië! Wat een ervaring en wat een knus, gezellig en compleet ‘Tiny House on wheels’.

 

 

 

 

 Het uitschuifbare bed achterin slaapt net zo lekker als thuis en de zit gaf genoeg ruimte om te eten, spelletjes te doen of lekker te lezen. De keuken is zo uitgebreid dat ik me bijna verplicht voelde om uitgebreid te kokkerellen, echter bleef het tamelijk beperkt tot Zweedse ballen, gebakken eieren en pasta :-). De spoelbak met warm en koud water is fantastisch en functioneel waardoor we maar af en toe de buitendouche hebben gebruikt. De boiler werkt op gas en de aanwezige stand kachel op diesel, echter hebben we die afgelopen zomer nagenoeg niet nodig gehad.

We hadden een  hete zomer, dus de extra ramen en dakluiken die open konden waren een must! Ik had niet verwacht dat we zelfs kastruimte over hadden nadat de camper voor 3 weken was ingepakt met de nodige kleding en voorraad. Ook ging de grote opblaasboot met gemak mee.

Door de 2 100W zonnepanelen en 2x 105W AGM accu’s hebben we bijna niet op de camping gestaan, maar lekker vaak in de vrije natuur. Dat ging prima met telefoons in de laders en de koelkast op volle toeren. We hebben af en toe een tussenstop gemaakt op de camping voor uitgebreid douchen en het vullen van de 80L schoon watertank en het legen van ons toiletje.

 

  


Verbazingwekkend hoe ons huisje zich hield op de ‘wasbordweggetjes’ in Noorwegen en hoe moeiteloos hij ons de bergen door sleurde met zijn 160 PK motor. Met de 137.000 kilometer op de teller is hij inmiddels goed ingereden en was het zeker op de snelweg een genot om in deze krachtige bus te mogen rijden.


En nu zegt de titel Tiny House TE KOOP

Deze bijzondere en unieke camper staat te koop omdat wij helaas (nog) te weinig vrije tijd hebben om er echt van te kunnen genieten. Waarschijnlijk bouwen we weer een andere zodat we toch kunnen blijven camperen, maar er echt eentje voor onszelf houden zit er nog niet in.

Wij hopen dat de nieuwe eigenaar de camper kan waarderen om zijn unieke uitstraling, vernuftige indeling en het knusse custom made interieur. Iemand die genoeg tijd kan vrijmaken om deze CustomCamper te laten ‘shinen’ en te gebruiken waar hij voor gemaakt is!De camper wordt compleet met inboedel (stoeltjes, tafel, toilet, kussens, decoratie, gordijnen etc..), BTW en BPM aangeboden voor € 43.900,– all inn.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak en zie dat deze camper in het echt nóg leuker is! Of bezoek ons op de Camperbeurs Hardenber op 28 tot 30 september a.s.!

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest