074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Off road 4×4 camper MB Sprinter

Off Road 4×4 camper MB Sprinter

 

Een off road 4×4 camper MB Sprinter! Hij is gaaf! Zowel van binnen als buiten een stijlvol monster!

De gehele bus is voorzien van hout, ook op de wanden en het plafond. Hierdoor krijgt het interieur een eigentijdse uitstraling, maar ook een hoge isolerende waarde. De bus heeft voorin een zitje wat nog uitgebreid wordt met 2 draaibare voorstoelen. Achterin is er een zit op 200 cm waar je met gemak met een groot gezin kunt loungen of eten. De zit achterin kan eenvoudig omgebouwd worden naar een bed situatie. Boven het bed is dan een uitschuifsysteem voor een 2 persoons kinderbed te creƫren.

De riante koelkast van 90L is ideaal voor dit een gezin en zuinig in gebruik. Voor het mobiele toilet is voldoende plek onder de koelkast.

Aan kast- en bergruimte geen gebrek in deze camper. Naast de ruimte lades en kasten in de keuken zijn er bovenin veel kasten gemaakt en is er onder elk zitje ook nog volop bergruimte te vinden.

In combinatie met de 2 openslaande ramen boven de zit is er in het dak een 12V Maxfann ventilator gemonteerd zodat er voldoende frisse lucht in de camper komt. Door de grote originele ramen voorin wordt de camper overgoten met licht wat ‘m zeer fris en ruimtelijk maakt.

Aan elektra geen gebrek, de stevige accu en de zonnepanelen zorgen voor een camper die het ook off road prima gaat redden!

 

 

 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest